ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

2 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νεαρός εισέβαλε στο σπίτι 20χρονης και προσπάθησε να τη βιάσει στη Μυτιλήνη

1 min read

Σύμφωνα με την lesvonews.gr, ο νεαρός μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιο της 20χρονης και της επιτέθηκε προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα και να τη βιάσει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 20χρονη άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο επίδοξος βιαστής επέμενε. Από τις φωνές της, ξύπνησε ο αδελφός της και μπήκε στο δωμάτιό της να δει τι ακριβώς συνέβη. Εκεί, βρήκε τον νεαρό μετανάστη να προσπαθεί να διαφύγει.Στη συνέχεια ο αδελφός της 20χρονης καταδίωξε εντός της οικίας τον επίδοξο βιαστή, καταφέροντάς του κάποια χτυπήματα.

Τελικά, ο επίδοξος βιαστής κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο από το οποίο μπήκε πηδώντας στον δρόμο από ύψος περίπου πέντε μέτρων. Εν τω μεταξύ στο σπίτι επέστρεψε και η μητέρα της 20χρονης, η οποία κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.Η ασφάλεια Μυτιλήνης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον επίδοξο βιαστή ενώ έχει στα χέρια της και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από διπλανό σπίτι, το οποίο έχει καταγράψει τις κινήσεις του αλλοδαπού έξω από το σπίτι της 20χρονης κοπέλας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu