ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα τροπή στην υπόθεση του πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών που συνελήφθη για ναρκωτικά στην Κηφισιά

1 min read

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ έπειτα από τη σύλληψη του 38χρονου, ο οποίος φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή της Κηφισιάς, διευρύνεται καθώς εκτιμάται πως ο γνωστός πρωταγωνιστής του «ρεαλιστικού κινηματογράφου», μάλλον αποτελούσε το «βαποράκι» ευρύτερου κυκλώματος που τροφοδοτεί με ναρκωτικά, κυρίως χασίς και κοκαΐνη, ακόμη και επώνυμους Αθηναίους.

Του Θεοδόση Π. Πάνου ΠΗΓΗ Real.gr

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr, ο γνωστός πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών τη στιγμή που συνελήφθη φέρεται να έδινε ποσότητα χασίς σ’ έναν άνδρα οποίος επίσης προσήχθη στην Ασφάλεια και όπως προέκυψε πρόκειται για πρόσωπο του οποίου το αντικείμενο εργασίας έχει να κάνει με επώνυμους καθώς κατά καιρούς έχει αρθρογραφήσει σε μεγάλα περιοδικά. Ο συγκεκριμένος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, καθώς αποδείχτηκε πως τα ναρκωτικά τα προμηθεύτηκε για ιδία χρήση.

Το ίδιο υποστήριξε βέβαια και ο 38χρονος, όμως στην οικία του βρέθηκε ποσότητα χασίς τύπου “skunk” βάρους 100 γραμμαρίων, αριθμός χαπιών “έκσταση”, και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως έπειτα από τη σύλληψή του στην Ασφάλεια άρχισαν να φτάνουν πληροφορίες για πάρτι ανταλλαγής συντρόφων σε συγκεκριμένα σημεία της Αθήνας, μονοκατοικίες και καταστήματα, στα οποία επίσης γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στα ζευγάρια που παίρνουν μέρος και μάλιστα από το ίδιο κύκλωμα.

Παράλληλα στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ έχουν φτάσει πληροφορίες προς διερεύνηση, όχι μόνο για τον γνωστό πρωταγωνιστή, ο οποίος φέρεται να συμμετέχει σ’ αυτά τα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, αλλά και για επώνυμους Αθηναίους που επίσης παίρνουν μέρος σ’ αυτές τις…συναθροίσεις και κάποιοι από αυτούς έχουν και αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις στο «παλμαρέ» τους

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.