ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 59χρονου Οι πρώτες εικόνες

1 min read

Σοκαρισμένη είναι η Ηλεία από το άγριο έγκλημα που έγινε στο Καπελέτο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, όπου ένας 59χρονος δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του τα ξημερώματα της Τρίτης.

Πηγή: patrisnews.com/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν. Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης μπήκε στο σπίτι του θύματος με σκοπό να τον ληστέψει. Ο 59χρονος, οδηγός ταξί, δέχτηκε δύο θανάσιμα χτυπήματα, πιθανόν με βαρύ αντικείμενο, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Ο τρόπος που κινήθηκε ο δράστης καταδεικνύουν έμπειρο εγκληματία, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση. Ο δράστης φησε αιμόφυρτο στο πάτωμα τον άτυχο άνδρα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, κλείδωσε την κεντρική πόρτα του σπιτιού για να καθυστερήσει τις Αρχές και διέφυγε από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, ο δράστης ήταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το σπίτι του 59χρονου είναι σε κεντρικό δρόμο του χωριού, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν άγνωστοι είχαν διαρρήξει ξανά το σπίτι του, αφαιρώντας μόνο το κινητό του τηλέφωνο.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι γείτονες του 59χρονου άκουσαν θόρυβο από το σπίτι του θύματος και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι τον εντόπισαν τραυματισμένο στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ο οδηγός ταξί διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου λίγο πριν από τις 6:00 υπέκυψε. Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων στο σπίτι του θύματος, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.