ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα πρόκληση Ακάρ 60 πλοία μας είναι σε κατάσταση ετοιμότητας

1 min read

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα, με τον Χουλουσί Ακάρ να εκτοξεύει νέες απειλές, δηλώνοντας ότι “60 πλοία του τουρκικού στόλου βρίσκονται επί ποδός”.

“Αυτή τη στιγμή, 60 πλοία μας είναι σε κατάσταση ετοιμότητας, σε επαγρύπνηση. Τα αεροσκάφη μας είναι στους αιθέρες μας, στη θάλασσα όλοι είναι στα καθήκοντά τους. Για ποιο λόγο; Για το δίκαιό μας, για τα δικαιώματά μας, έχουμε δίκαιο και είμαστε και ισχυροί” τόνισε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, μιλώντας σε αξιωματικούς του στρατού. Ο Ακάρ για άλλη μια φορά κατηγόρησε την Ελλάδα πως θέλει να γίνεται πάντα το δικό της «με εγωιστικό και κακομαθημένο τρόπο» και πρόσθεσε πως η Τουρκία έχει δίκαιο και είναι ισχυρή.

“Αν με δικά σας σύνορα, θέλετε να εγκλωβίσετε μια χώρα που έχει ακτογραμμή 1.870 χλμ, κι αν πείτε πως όλα είναι δικά σας τότε θα προκύπτει πρόβλημα. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα να κάνουμε. Η Ελλάδα να έρθει να μιλήσουμε να συζητήσουμε να προκύψουν λύσεις με έναν λογικό και συνετό τρόπο μέσω διαλόγου και των διαπραγματεύσεων που θα γίνουν αποδεκτές. Εκτός από αυτό δεν μπορείτε να μας κάνετε με εγωιστικό και κακομαθημένο τρόπο, να αποδεχθούμε την ιδέα του “θα γίνεται πάντα αυτό που εγώ λέω”” , ανέφερε.

Μήνυμα προς Γαλλία

“Ορισμένες χώρες, χωρίς να βλέπουν την ισχύ και το μπόι τους, προσπαθούν να παίξουν ρόλους στην ανατολική Μεσόγειο. Αυτοί οι δρόμοι που είναι αδιέξοδοι. Έρχονται από χιλιάδες μίλια μακριά, αλλά σε κανέναν εδώ δεν μπορούν να θέσουν κανόνες. Δεν εγκαταλείπουμε ούτε παραχωρούμε τα δικαιώματά μας και το δίκιο μας. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν την αποφασιστικότητά μας σε αυτό το θέμα. Αναμένουμε ιδιαίτερα από τους τρίτους να είναι αντικειμενικοί, αμερόληπτοι και χωρίς προκαταλήψεις” είπε ακόμη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στη Γαλλία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.