Νέα υπηρεσία έκδοσης μηνιαίου ηλεκτρονικού λογαριασμού της ΔΕΗ (vid)

Newskamatero

Η υπηρεσία e-bill έχει αναβαθμιστεί από το καλοκαίρι του 2017, έτσι ώστε οι νέοι χρήστες να έχουν αυτόματη πρόσβαση, με ασφάλεια, στους λογαριασμούς ρεύματος όλων των ακινήτων που οι λογαριασμοί εκδίδονται στο όνομά τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για λήψη μόνον ηλεκτρονικού λογαριασμού ή και μηνιαίου λογαριασμού, αντί διμηνιαίου, σε όσους το επιθυμούν.

Ποια είναι τα οφέλη

• Λήψη λογαριασμού σε μηνιαία βάση

• Ηλεκτρονική αρχειοθέτηση λογαριασμών

• Ειδοποίηση για την έκδοση του λογαριασμού με e-mail ή και sms

Πως λειτουργεί

1. Οι λογαριασμοί εκδίδονται κάθε μήνα αντί για κάθε 2 μήνες. Μέσα στο 4μηνο εκδίδονται 3 Έναντι λογαριασμοί και ένας Εκκαθαριστικός.

2. Ο Έναντι λογαριασμός του μήνα υπολογίζεται  λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό της κατανάλωσής σας, την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Τα ποσά υπέρ Δήμου υπολογίζονται αντίστοιχα βάσει των ημερών έκδοσης (π.χ. 30 ημερών).

3. Ο Εκκαθαριστικός λογαριασμός υπολογίζεται βάσει των ενδείξεων που λαμβάνονται από τον ΔΕΔΔΗΕ, αφού αφαιρεθούν τα ποσά που έχετε χρεωθεί για ρεύμα, στους ενδιάμεσους Έναντι λογαριασμούς.

4. Η πρόσβαση στους λογαριασμού σας γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και διακόπτεται η αποστολή έντυπων λογαριασμών μέσω ταχυδρομείου.

Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία

Εάν κάποιος είναι οικιακός πελάτης, επαγγελματίας ή έχετε επιχείρηση με διμηνιαία έκδοση λογαριασμών, πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Εγγραφή στην υπηρεσία e-bill
  • Επιλογή για λήψη μόνο Ηλεκτρονικού Λογαριασμού
  • Επιλογή του Προγράμματος “Μηνιαίος Λογαριασμός”

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Κακοκαιρία: Ξεκίνησε η νέα επιδείνωση από τα βορειοδυτικά - Έρχεται σφοδρό κύμα ψύχους (pic)

Καιρός: Για πρόσκαιρη επιδείνωση από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, νότιους ισχυρούς ανέμους, πιθανόν χαλαζοπτώσεις και κατά περιόδους πυκνές χιονοπτώσεις προειδοποιεί με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς νότιους ανέμους […]