ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα βόμβα από τους «ειδικούς» Δεν αποκλείεται και τέταρτη δόση» βίντεο

1 min read

Είναι χιλιάδες οι  συμπολίτες, φίλοι και συγγενείς μας, που έσπευσαν να υπακούσουν καλή τη πίστη στις κυβερνητικές υποσχέσεις για ελευθερία και εμβολιάστηκαν.  

Μαζί με αυτούς εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι που το έκαναν με βαριά καρδιά, εξαναγκασμένοι από τους κυβερνητικούς εκβιασμούς. ‘Όλοι αυτοί σήμερα θα πρέπει να αισθάνονται το λιγότερο προδομένοι – εξαπατημένοι από τις κυβερνητικές πολιτικές που τους οδηγούν και σε τρίτη δόση εμβολιασμού την οποία θα πρέπει αναγκαστικά να λάβουν αν επιθυμούν να παραμείνουν τα πιστοποιητικά τους εν ισχύ.

Και ενώ  ακόμα πριν ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει μεταξύ τους τα κυβερνητικά στελέχη και οι «ειδικοί» το πότε και ποιοι πρέπει να λάβουν την τρίτη δόση και για ποιο χρονικό διάστημα θα εξακολουθήσει να ισχύει το πιστοποιητικό, έρχονται φωνές που ήδη κάνουν λόγο και για τέταρτη δόση. Σε αυτό το θέμα έχουμε και άλλες φορές αναφερθεί λέγοντας ότι στις ΗΠΑ ήδη συζητείται έντονα.

Πρακτικά λοιπόν είναι εξαιρετικά πιθανό οι εμβολιασμένοι να πηγαίνουν κάθε τέσσερις, πέντε η έξι μήνες για νέο «τρύπημα». 

Και δεν θα μπορούν να το αποφύγουν αν θέλουν να διατηρήσουν τα προνόμια που απολαμβάνουν κρατώντας στα χέρια τους το πιστοποιητικό. Ταυτόχρονα ο Mπιλ Γκέιτς με τον οποίο προσφάτως η ΕΕ συνήψε συμφωνία ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων έκανε πρόσφατα λόγο για την ανάγκη ύπαρξης μιας νέας γενιάς υπερεμβολίων  που θα αντικαταστήσουν τα ήδη υπάρχοντα, για την επόμενη πανδημία.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.