ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα τεράστια επιτυχία για το ελληνικό πόλο! Χάλκινες στο Παγκόσμιο οι Νεάνιδες!

1 min read

Επική βραδιά για την Ελληνική υδατοσφαίριση. Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν το απόγευμα οι Νέοι Άνδρες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μινσκ της Λευκορωσίας (επικράτησαν με 14-12 του Μαυροβούνιου στον τελικό) ήρθε το βράδυ το χάλκινο μετάλλιο των Νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου κέρδισαν στον μικρο τελικό της διοργάνωσης την Αυστραλία με 7-3 και φέρνουν αύριο το μεσημέρι στην Ελλάδα (η αποστολή φτάνει απο το Βελιγράδι στις 12.30) το έβδομο μέταλλιο για την χώρα μας σε κορυφαιες διοργανώσεις μεσα στο 2018 (Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Μεσογειακοί Αγώνες), γεγονός μοναδικό στην ιστορία του αθλήματος και του ελληνικού αθλητισμού.

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, που πέτυχε τα 5 απο τα 7 γκολ της Εθνικής, η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με αποκορύφωμα την 3η περίοδο όπου οι Ελληνίδες έκαναν ό,τι ήθελαν.

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 7-3

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-0, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Δήμου): Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π., Λούδη 1, Κανετίδου , Γιαννοπούλου, Νίνου Ε., Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κατσιμπρή, Δούλη Β. 1, Κοντονή , Μπιτσάκου, Γιαννακέα

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Ντούσαν Νταμιάνοβιτς): Χόθον, Όμπερμαν 1, Τόμας, Σουόντλινγκ, Μίλικεν, Άντριουζ Α. 1, Τράπλιν, Μπάλεστι, Ντέιλζιελ, Νιούελ, Κίαρνς, Άντριουζ Τσ. 1, Ουέστ.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.