ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Λαγούδη – Οικονομικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία

1 min read

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε ποιοι σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ένας άνδρας είπε στους αστυνομικούς πως είδε τη στιγμή της δολοφονίας, αλλά λίγα 24ωρα αργότερα άλλαξε την κατάθεσή του.

Οταν τον κάλεσε ο εισαγγελέας, είπε ότι φοβάται για τη ζωή του και περιέγραψε τι είδε στην παραλία Φώτμου. «Είδα τη γυναίκα να καβγαδίζει αρχικά με έναν άνδρα. Από τα όσα έλεγαν κατάλαβα ότι τον γνώριζε καλά. Ξαφνικά είδα άλλους δυο άντρες να την πιάνουν. Φώναζε να την αφήσουν. Τότε εκείνοι την έβαλαν μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Δεν ήμουν πολύ κοντά για να δω τι ακριβώς έκαναν. Άκουγα μόνο φωνές», είπε.

Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν αποκλειστικά οικονομικό, σύμφωνα με το STAR. Εκείνοι που την παρέσυραν στο ραντεβού θανάτου γνώριζαν- από στενό φιλικό της πρόσωπο- ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε πάρει μεγάλο ποσό από την πώληση χωραφιού και της ζητούσαν 75.000 ευρώ. Οι αρχές προσπαθούν να «δέσουν» τους υπόπτους από μαρτυρίες και κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών, ενώ οι δικηγόροι της οικογένειας θα ζητήσουν να καταθέσουν εκ νέου συγγενικά πρόσωπα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Δημοσίευση στα Social Media