ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα Σμύρνη – κορονοϊός: Συναγερμός από την αύξηση κρουσμάτων – Δραματική έκκληση του δήμου

1 min read

Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου.

Την ώρα που τα κρούσματα την προηγούμενη Δευτέρα (22 Μαρτίου) ήταν 138 (39 νοσηλευόμενοι και 99 σε καραντίνα), ο ΕΟΔΥ σήμερα Δευτέρα 29/3 ανακοίνωσε 176 (45 νοσηλευόμενοι και 131 σε καραντίνα).

«Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

«Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Δευτέρα και σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, τα κρούσματα στην πόλη μας ανέρχονταν σε 138, από τα οποία τα 39 νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο και τα 99 κατ’ οίκον.

Σήμερα, η ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία αναφέρει 176 κρούσματα από τα οποία τα 45 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και τα 131 κατ’ οίκον. Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα».

Δημοσίευση στα Social Media