ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα πυρκαγιά απειλεί σπίτια στο Αίγιο – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο

1 min read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα στο Αίγιο του Δήμου Αιγιαλείας, στη θέση Δερβενάκια Αχαΐας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη απειλούνται σπίτια.

Επιτόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς η πυρκαγιά είναι μεγάλη και υπάρχει κίνδυνος επέκτασης. Αυτή την ώρα η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση, κοντά στην γέφυρα Τσαγρή, με τους πυροσβέστες που έχουν σπεύσει στο σημείο να προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της, όσο ακόμη υπάρχει το φως της ημέρας. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται διαρκώς, ενώ έχουν ξεκινήσει να κάνουν ρίψεις τα εναέρια μέσα.

Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 47 πυροσβέστες με δύο οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ ρίψεις πραγματοποιούν τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Όπως αναφέρει δε το pelop.gr, η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου έχει διακοπεί από τη γέφυρα Τσαγρή έως και τα Ζαχλωρίτικα Αιγιαλείας, ενώ, σύμφωνα με το Συντονιστικό της Περιφέρειας το ακριβές σημείο της φωτιάς είναι η περιοχή Αγία Ειρήνη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.