ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα πρόταση της Ρωσίας στην Ελλάδα για παραγωγή εμβολίων στη χώρα μας!

1 min read

Την είδηση για την πρόταση της Ρωσίας στην Ελλάδα σχετικά με παραγωγή ρωσικών εμβολίων από ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες, έκανε γνωστή ο αναπληρωτής πρόεδρος της κρατικής Δούμας, Παβέλ Φεντίαεφ. Και μάλιστα στην εκδήλωση που διοργάνωσε μεταξύ των ομάδων φιλίας Ελλάδας και Ρωσίας.

  • «Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, παρότι διεξήχθη διαδικτυακά. Η ελληνική Βουλή είναι γεμάτη σχέδια για ανάπτυξη των σχέσεων με τη Ρωσία. Συζητήσαμε το θέμα κοινών πρότζεκτ στο τομέα της γεωργίας, της βιομηχανίας. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ελληνικής πλευράς ήταν φυσικά η επανάληψη της τουριστικής επικοινωνίας με τη Ρωσία. Είμαι έτοιμος να συζητήσω λεπτομερώς τη θαλάσσια διασύνδεση Νοβοροσίσκ-Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά μας, προτείναμε να εξετάσουν την πιθανότητα παραγωγής ρωσικών εμβολίων σε εργοστάσια φαρμακευτικών εταιριών στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παβέλ Φεντίαεφ.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν ένα μόλις μήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, αρνήθηκε την προμήθεια του ρωσικού εμβολίου Sputnik V, επειδή… αμφιβάλλει για την παραγωγική δυνατότητα από τη Ρωσία!

Μάλιστα είχε πει χαρακτηριστικά ότι εάν προχωρήσει στην αγορά του ρωσικού εμβολίου, είναι πιθανό να πέσει η κυβέρνηση: «Εκτός αν στο βάθος του μυαλού σας υπάρχει μια σατανική σκέψη ότι θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα, αυτό που έγινε στη Σλοβακία, όπου ο τέως συνάδελφός μου, επιχείρησε να αγοράσει το εμβόλιο Sputnik, έγινε φοβερή πολιτική κρίση και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του». 

Αναμένουμε την στάση που θα τηρήσει η ελληνική κυβέρνηση και αν θα αποφασίσει πάλι να ρίξει «άκυρο» στη ρωσική πρόταση…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.