ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα πρόκληση της Τουρκίας: Τριπλή υπερπτήση από UAV πάνω από την Παναγιά

1 min read

Συνεχίζουν να αναζητούν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο οι Τούρκοι, με ένα ακόμα μπαράζ υπερπτήσεων να λαμβάνει χώρα το Σάββατο 30 Απριλίου.

  • Σε ένα συνεχόμενο μπαράζ παραβιάσεων, παραβάσεων και υπερπτήσεων έχει προχωρήσει τα τελευταία 24ωρα η Τουρκία. Το Newsbomb.gr έχει αναλύσει το διπλό σχέδιο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τους λόγους της έντονης κλιμάκωσης από πλευράς Άγκυρας, ενώ την ίδια ώρα η Αθήνα απαντά με διπλωματική αντεπίθεση στην προκλητικότητα των γειτόνων.

Η Πολεμική Αεροπορία και οι Ένοπλες Δυνάμεις, σε κάθε περίπτωση, είναι σε επιφυλακή – με ασκήσεις αεράμυνας στο Αιγαίο και απόλυτη ετοιμότητα σε όλη την Επικράτεια – καθώς φαίνεται πως οι Τούρκοι «ψάχνονται» για τη δημιουργία θερμού επεισοδίου πάνω από το Αρχιπέλαγος.

Απόδειξη το γεγονός ότι και το Σάββατο (30/4), πραγματοποιήθηκε ακόμα μια υπερπτήση πάνω από τη νήσο Παναγιά, από τουρκικό UAV. Συγκεκριμένα, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πραγματοποίησε τριπλή υπερπτήση, στις 16:25, 16:34 και 16:38 στα 14.000 πόδια, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως η Τουρκία αναζητά την ένταση και την κλιμάκωση προκαλώντας ανερυθρίαστα την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.