ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα καραντίνα: Μια μεγάλη απάτη

1 min read

Γ. Τράγκας: “Eχει εξαφανιστεί ο ιός από την Κίνα και από όλη την Τουρκία”:

“Κάθε πρωί ξυπνάω ανήσυχος μήπως κόλλησε κάποιος συγγενής ή γείτονάς μου Covid-19. Eχει εξαφανιστεί ο ιός από την Κίνα. Δεν έχουμε καμία είδηση από τη Γουχάν. Ξαφνικά, ο κοκκινωπός σχιστομάτης με τις ακίδες κρύφτηκε κάπου μέσα στο Σινικό Τείχος.

Περίεργα πράγματα. Ταυτόχρονα, ο Covid-19 εξαφανίστηκε από όλη την Τουρκία. Ο Μανώλης Κωστίδης δεν έχει βρει ούτε έναν λιπόθυμο Τούρκο γέροντα στην Κωνσταντινούπολη και ως διά μαγείας ουδείς Τούρκος αγοράζει πλέον κολόνια-λεβάντα για αντισηψία.

Οπως μεταδίδει κάθε βράδυ ο Σκάι, για όλα φταίνε ο Τραμπ και ο Μπολσονάρου. Οι εικόνες φρίκης (με φέρετρα, θρήνους και κοπετούς) έρχονται μόνο από τις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο και της Πόλης του Μεξικού. Εδώ, στον Σκάι και στα κυβερνο-κανάλια ο ιός εξακολουθεί να «κολυμπάει» και να κάνει… ηλιοθεραπεία μεσούντος του θέρους.

Λεπτομέρεια: Περίπου 350.000 Τούρκοι πήγαν στην πρώτη λειτουργία στην Αγια-Σοφιά μετά τη μετατροπή της σε τζαμί. Η λατρεία στο Ισλάμ εξάλειψε πλήρως τους κινδύνους για τον κορονοϊό.

Οσοι διαβάσετε σήμερα αυτό το κείμενο, παρακαλώ θερμά να το κοινοποιήσετε σε φίλους σας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εχει να κάνει με μια σειρά «καυτά», αναπόφευκτα, εύλογα και αναπάντητα ερωτήματα.

Εχουν νοσήσει άνθρωποι από Covid-19 στην πολυκατοικία ή τη γειτονιά σας;

Σας ειδοποίησε κάποιος φίλος σας ότι πρέπει να παραμείνει σε 14ήμερη καραντίνα;

Εχει κάποιος γνωστός σας (χωρίς σοβαρό προϋπάρχον νόσημα) μεταφερθεί σε νοσοκομείο από Covid-19; …”

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.