ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα Ιωνία Πυροβολισμοί Αυτός είναι 37χρονος που έπεσε νεκρός από «αδέσποτες» σφαίρες

1 min read

Ακόμα ένα θύμα της ανεξέλεγκτης δράσης των κακοποιών στην Ελλάδα του 2022  με υπουργό τον Τάκη Θεοδωρικάκο, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς που αντάλλαξαν σκληροί εγκληματίες μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία!

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, ο 37χρονος υδραυλικός που έχασε τη ζωή του μέσα σε καφετέρια, δεν είχε καμία σχέση με τους κακοποιούς και ήταν απλώς ένας πολίτης που πήγε να πιει τον καφέ του και να δει αγώνα. Ο βιοπαλαιστής καθόταν αμέριμνος μέσα στο καφέ όταν ξαφνικά δέχτηκε πυρά και κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Τρίτης μέσα σε καφετέρια στην οδό Κασταμονής. Μια παρέα αλλοδαπών μπήκε στον χώρο και προτού ακόμα η σερβιτόρα προλάβει να τους πάει την παραγγελία τους, σημειώθηκε διαπληκτισμός. Τότε, ένας από τους άνδρες έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Μια από τις σφαίρες βρήκε τον 37χρονο στην ωμοπλάτη με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Mε καταγωγή από την Αλβανία, ο 37χρονος είχε ελληνική υπηκοότητα, ήταν φιλήσυχος κι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Μάλιστα, οι γείτονες του μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Ο άτυχος 37χρονος υδραυλικός

Πληροφορίες κάνουν λόγο για συμμορία «σκληρών» κακοποιών που έχει δράση στο κέντρο της Αθήνας. Οι δράστες εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών και «προστασία» σε μαγαζιά.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς και αφού διαπίστωσαν ότι είχε χτυπηθεί ο 37χρονος, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, μπαίνοντας σε μια γκρι Mercedes. Οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλα δύο οχήματα έξω από την καφετέρια, τα οποία ανήκουν σε άτομα της συμμορίας. Μάλιστα, το ένα από αυτά είναι ένα τζιπ Cadillac.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν παράλληλα το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στα ίχνη τους.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Δεκεμβρίου, άλλος ένας θαμώνας καφετέριας έπεσε νεκρός στη Νέα Σμύρνη, από σφαίρες που αντάλλαξαν μεταξύ τους κακοποιοί. Είναι πλέον εξογιστικό να μιλάει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για μείωση της εγκληματικότητας την ώρα που οι πολίτες έχουν φτάσει στο σημείο να τρέμουν να πιουν τον καφέ τους!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.