ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα ηχητικά εκθέτουν τη σχέση του Τραμπ με τον Ερντογάν: «Όσο χειρότερος τόσο το καλύτερο»

1 min read

Ένας αμερικανός δημοσιογράφος κοινοποίησε, τη Δευτέρα, ένα νέο ηχητικό κλιπ στο οποίο ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επαινεί τις σχέσεις του με «κακούς και σκληρούς» ηγέτες όπως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Τα πάω πολύ καλά με τον Ερντογάν, αν και δεν θα έπρεπε καθώς όλοι λένε πως είναι φρικτός. Μαζί μου λειτουργεί μία χαρά», είναι μεταξύ άλλων αυτά που λέει ο Τραμπ σε ένα ηχητικό κλιπ που ήρθε στη δημοσιότητα από τον Bob Woodard κατά τη διάρκεια συνέντευξης με το NBC News.

«Είναι αστείο, οι σχέσεις που έχω [με ηγέτες], όσο πιο κακοί και σκληροί τόσο το καλύτερο, κάποιος πρέπει να μου το εξηγήσει αυτό μια μέρα, αλλά ίσως να μην είναι και τόσο κακό», προσθέτει ο Τραμπ.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Τραμπ επαινεί τον Ερντογάν σε λιγότερο από ένα μήνα. Τον Αύγουστο, σε μία προσπάθεια να επιτεθεί τον Μπάιντεν, αποθέωσε τον Τούρκο ηγέτη. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο FOX, ο αμερικανός πρόεδρος είπε πως ο αντίπαλό του στις εκλογές των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δεν θα είναι σε θέση να αντισταθεί στους «σκακιστές παγκόσμιας κλάσης», όπως ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Αντιμετωπίζεις ανθρώπους που είναι πολύ έξυπνοι. Αντιμετωπίζεις σκακιστές παγκόσμιας κλάσης ανάμεσα στους ηγέτες αυτών των χωρών. Τα ξέρω όλα. Τα πάμε πολύ καλά με όλους αυτούς, τον Ερντογάν της Τουρκίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ. «Δεν μπορείς να έχεις (σσ για Πρόεδρο) έναν άντρα που δεν ξέρει πού βρίσκεται» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Τραμπ οι παγκόσμιοι ηγέτες τον είχαν καλέσει ζητώντας του να διαπραγματευτεί με τον Ερντογάν: «Είσαι ο μόνος που θα ακούσει. Εμάς δεν μας ακούει», του είπαν χαρακτηριστικά…

Όταν, δε, ρώτησε αν αυτό οφείλεται στο ρόλο του ως ηγέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, οι παγκόσμιοι ηγέτες του απάντησαν λέγοντας: «Λόγω της προσωπικότητάς σας», σύμφωνα πάντα με τον ίδιο. «Δεν μου αρέσει να το λέω δημοσίως … ταιριάζω μαζί του. Ακούει» τόνισε ο Τραμπ για τον Ερντογάν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.