ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Ερντογάν κατά Μητσοτάκη: «Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα»!

1 min read

Νέα επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογ’αν πριν λίγη ώρα μιλώντας σε εκδήλωση με την ονομασία «Συνάντηση Νέων» που πραγματοποιήθηκε’ στην πόλη Βαν.

Ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο στον έλληνα πρωθυπουργό  τον κατηγόρησε ότι του είπε ψέματα στην συνάντηση που είχαν στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ταυτρόχρονα κατηγόρησε την Ελλάδα ότι δεν έχει κάνει τίποτα υπερ της Ουκρανίας!

Είπε πιο συγκεκριμένα ο Ερντογάν:

«Δεν μασάμε κ.Μητσοτάκη»  

«Μου είπε ο Μητσοτάκης: Δεν θα κάνουμε πλέον δηλώσεις κατά της Τουρκίας από εδώ και πέρα. Δεν έχουμε κάτι νέο να πούμε. Πιστέψαμε στα λόγια αυτού του άντρα.

Όχι για χάρη του μη ανθρώπου. Του είπα:  Θα σε φιλοξενήσω στην έπαυλη Vahdettin. Θα συνεννοηθούμε στο δείπνο. Μετά από αυτό, ας μιλήσουμε μεταξύ μας.

ΕΝΤΑΞΕΙ. Πέρασαν 2-3 εβδομάδες. Πήγατε στις ΗΠΑ, Κάνατε  ομιλία στη Γερουσία, κατά των τουρκικών F-16», είπε ο Ερντογάν για να συνεχίσει:

«Φτιάξατε  4,5 αμερικανικές βάσεις. Ό,τι έστησαν αυτοί δηλαδή. Όταν ρωτάμε τι κάνουν αυτές οι βάσεις, μας λένε είναι «κατά των Ρώσων».

Τι έχεις κάνει στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας;

Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα.

Η Δύση δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη. Έχουν καθυστερήσει την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ από το 1963. Δεν υπάρχει ειλικρίνεια σε αυτούς. Η ακεραιότητα είναι στο έθνος μας και μόνο», κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.