ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ: Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» MISTER TSIPRAS ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ»;

1 min read

«Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών τελειώσαμε με ό,τι είχαμε αναλάβει από τους πρωθυπουργούς των δύο κρατών. Σήμερα, και πιθανόν και αύριο, θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σε επίπεδο ειδικών -τεχνικά και νομικά ζητήματα είναι αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Μόλις τελειώσουν και αυτοί, και αφού θα έχουν διαλευκανθεί τα τεχνικά και νομικά ζητήματα, τα κείμενα που έχουν φτιαχτεί σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών, θα δοθούν στους δύο πρωθυπουργούς, οι οποίοι θα μιλήσουν μεταξύ τους και θα καταλήξουν στην οριστική συμφωνία» δήλωσε ο κομμουνιστής Κοτζιάς, σχετικά με την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, εξερχόμενος από το σημερινό Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών, που έγινε στις Βρυξέλλες.

Τι εννοεί ο «ποιητής»; Ότι προφανώς, το σχέδιο προβλέπει να είναι ο mister Tsipras αυτός που θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα δώσει την «τελική λύση», για να δείξει πόσο… μεγάλος ηγέτης είναι!

Όπως κι αν έχει το θέμα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν, ο οποίος σε μήνυμά του στο Twitter έκανε λόγο για «καρποφόρες συνομιλίες», προαναγγέλλοντας με τον τρόπο του την επικείμενη προδοσία: «Καρποφόρα συζήτηση με τους φίλους στο πρωινό. Ευχαριστώ τον Νίκο Κοτζιά και τον Νίκολα Ντιμιτρόφ για την εποικοδομητική, σκληρή δουλειά τους. Όλοι μας εκφράζουμε ολόψυχα τη στήριξή μας στις διαπραγματεύσεις. Η αίσθηση στην αίθουσα είναι ότι η λύση στο ζήτημα της ονομασίας θα είναι καθοριστικός παράγοντας για τα επόμενα βήματα των Σκοπίων στη διαδικασία προσχώρησης στην ΕΕ».

(ΥΓ): «Κρεμάλα Σύνταγμα», όπως είχε πει κάποτε κι ο Νίκος Αλέφαντος!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.