ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ! Ανακαλούνται αυτά τα Mercedes στην Ελλάδα!

1 min read

Πρόγραμμα ανάκλησης μοντέλων V-Class και Vito εκτελεί η εταιρεία Mercedes-Benz σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά σε 121 οχήματα, παραγωγής ετών 2014 – 2018. Στα εμπλεκόμενα οχήματα, δεν εμφανίζεται σωστά η αυτόματη απενεργοποίηση του αερόσακου συνοδηγού μέσω της ενδεικτικής λυχνίας «Passenger Airbag OFF». Σε μία τέτοια περίπτωση, δεν θα εμφανιστεί η μη διαθεσιμότητα του αερόσακου συνοδηγού. Το γεγονός αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο τραυματισμού για το συνοδηγό σε περίπτωση ατυχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει κωδικοποίηση του εγκεφάλου αερόσακου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στα τηλέφωνα 00800 97777777 ή 0030 2112111597.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.