ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ναύπλιο: Το πάρτι βλασφημίας του «σκαντζόχοιρου» με τον βαμμένο Ιησού

1 min read

Πολύς ντόρος έγινε γύρω από τον «σκαντζόχοιρο» του Ναυπλίου και την αφίσα – πρόκληση

«Το λιντσάρισμα από χριστιανούς και νοικοκυραίους είναι πολύ της μόδας σε αυτήν τη χώρα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο «σκαντζόχοιρος» μετά την κατακραυγή για το «πάρτι βλασφημίας» που διοργάνωσε παραμονή των Χριστουγέννων στον χώρο του μπαρ και το προμοτάρισε με φωτογραφία του Ιησού βαμμένο με κραγιόν και σκουλαρίκια στ’ αυτιά.

Οι υπεύθυνοι του μπαρ του Ναυπλίου «ο σκαντζόχοιρος» αναφέρουν ότι μετά τη δημοσίευση της αφίσας του πάρτι δέχθηκαν απειλές θανάτου αλλά και λιντσαρίσματος.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά στην «απολογητική» τους ανάρτηση ότι «οι καλοί χριστιανοί που θίχτηκαν για το κραγιόν στον Ιησού, τηλεφωνούν και απειλούν ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάψουν. το λιντσάρισμα άλλωστε από χριστιανούς και νοικοκυραίους είναι πολύ της μόδας σε αυτήν τη χώρα».

Επίσης, εξέθεσαν τη δική τους πλευρά των γεγονότων με άλλη ανάρτησή τους στο facebook, σημειώνοντας πως «δεν θέλαμε ποτέ να πετύχουμε τίποτε από όλα αυτά. To event κατέβηκε, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έφθανε κάποιος στο σημείο να έρθει στα σπίτια μας για να μας κάνει κακό. Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν προϊόν δικό μας μιας και μπορεί να τη βρει ο καθένας με ένα απλό search στο google και βρέθηκε ακριβώς όπως την ανεβάσαμε. Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν ότι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε είναι αφενός η queer πλευρά του μαγαζιού και αφετέρου η χριστιανική αποδοχή όλων μας. Καλή χρονιά».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.