ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ναύπλιο διακοπή ρεύματος  βύθισε στο σκοτάδι την πόλη  και προκάλεσε την οργή των επαγγελματιών Απειλούν με ομαδικές αγωγές κατά της ΔΕΗ

1 min read

Απειλούν με ομαδικές αγωγές

Μια διακοπή ρεύματος που βύθισε στο σκοτάδι το Ναύπλιο, προκάλεσε την οργή των επαγγελματιών του τουρισμού, καθώς η διακοπή έγινε σε ώρες αιχμής και δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα εχθές το βράδυ.

Σύμφωνα με τις argolikeseidhseis.gr το μπλακάουτ έγινε περίπου στις 00:30 το βράδυ του Σαββάτου. Τα καταστήματα διασκέδασης και εστίασης και γενικά του τουρισμού, για μιάμιση και πλέον ώρα βρίσκονταν στο σκοτάδι με χιλιάδες επισκέπτες στα καταστήματά τους.

Φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα  στο πικ της επισκεψιμότητας της πόλης. Γεγονός που έχει εξοργίσει τους επαγγελματίες, καθώς για μια ακόμα φορά είδαν τους πελάτες τους να φεύγουν από τα καταστήματα τους και η πόλη να μένει στο σκοτάδι μέχρι τις 2 περίπου τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα επαγγελματιών προσανατολίζεται να προσφύγει κατά της ΔΕΗ με ομαδικές αγωγές καθώς η υπομονή τους πλέον έχει εξαντληθεί.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.