ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Να τιμωρηθούν όσοι έβλαψαν το παιδί μου Το ξέσπασμα του πατέρα της ανήλικης στη Θάσο που κακοποιήθηκε από τον πατριό της

1 min read

Θέλω να τιμωρηθούν από την Δικαιοσύνη, όσοι έβλαψαν το παιδί μου και του έκαναν κακό στην πιο τρυφερή του ηλικία. Να μην βιώσει κανένα άλλο παιδί τον εφιάλτη που έζησε η κόρη μου, μέσα στο ίδιο της το σπίτι», δηλώνει στο real.gr, γεμάτος οργή ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας η οποία κατήγγειλε το βιασμό που είχε υποστεί κατ’ επανάληψη από τον 50χρονο πατριό της, με την «συγκατάθεση» της φυσικής της μητέρας.

ΠΗΓΗ REAL.GR

Του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου

Στην δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ξάνθης, μεταφέρεται την Δευτέρα 22 Μαρτίου, το δράμα της 16χρονης σήμερα κοπέλας που έπεσε θύμα των αρρωστημένων γούστων του πατριού της, στο ορεινό χωριό Θεολόγο της Θάσου.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, οι πράξεις του 50χρονου πατριού τελούνταν από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2018, οπότε και η μικρή που έχει γεννηθεί το 2005 ζήτησε να φύγει από το νησί και να πάει να ζήσει στη Γερμανία μαζί με τον φυσικό της πατέρα, τα άλλα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της και τη σύζυγο του πατερά της. Ο φυσικός πατέρας του ανήλικου κοριτσιού έμαθε για πρώτη φορά για τον Γολγοθά της κόρης του από τους καθηγητές της στο σχολείο όταν διαπίστωσαν πως το κορίτσι είχε ορισμένα προβλήματα. Το 16χρονο κορίτσι έσπασε την σιωπή της και εξομολογήθηκε στον πατέρα της και την σύζυγό του όλα όσα πέρασε από τον πατριό της.

Ο φυσικός της πατέρας αμέσως ταξίδεψε στην Ελλάδα και κατήγγειλε τα γεγονός στις Αρχές. Αρχικά, η ποινική δίωξη στράφηκε μόνο κατά του 50χρονου, στη συνέχεια όμως η εισαγγελέας μετά την κατάθεση της 15χρονης σήμερα κοπέλας και της ιατροδικαστικής εξέτασης που ακολούθησε, άσκησε αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη και σε βάρος της μητέρας. Από τη δικογραφία προέκυψε ότι η μητέρα της 16χρονης σήμερα κοπέλας γνώριζε για το βιασμό και την αποπλάνηση της κόρης της από το καλοκαίρι του 2017 καθώς της τα είχε καταγγείλει η ίδια της η κόρη.

«Τον κάλυπτε»

Την θλίψη του για το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του γνώριζε τον Γολγοθά που περνούσε για περίπου δύο χρόνια η αγαπημένη του κόρη και δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει, εκφράζει μέσω του real.gr, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας και προσθέτει ότι στο άκουσμα της ομόφωνης απόφασης εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκιση των δύο δραστών που προξένησαν το μεγαλύτερο κακό στο παιδί του αισθάνθηκε ανακούφιση και ευχαρίστησε τον Θεό.

«Μια “μάνα” που ενώ γνώριζε τι συνέβαινε στην κόρη της, κάλυπτε τον δράστη που ασελγούσε και βίαζε την κόρη της και ένα δράστη που βίαζε και αποπλανούσε σε ανήλικο στην τρυφερή ηλικία των 12-14 ετών. Τώρα η κόρη μου και εγώ περιμένουμε την απόφαση του Κακουργιοδικείου Ξάνθης για αυτούς που με τα όσα έκαναν προξένησαν τόσο κακό στο παιδί μου», δηλώνει ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού. Συγκινητικό είναι και το μήνυμα που στέλνει στους γονείς που έχουν υποψίες ότι τα παιδιά τους μπορεί να βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις, παροτρύνοντας τους να προχωρούν τον νόμο της Δικαιοσύνης.

«Στηρίζοντας ως πατέρας την κόρη μου σε αυτό που περνάει σε τόσο ευαίσθητη ηλικία, θέλω να πω στους γονείς αυτό που βαθιά πιστεύω: Μην αφήνετε τέτοια πράγματα στο σκοτάδι. Αυτός που κάνει τέτοιες πράξεις πρέπει να καταγγέλλεται και να πληρώνει με το νόμο γι’ αυτό που έκανε», καταλήγει ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας.

Χρυσόστομος Βελάκης, δικηγόρος

«Αυστηρή τιμωρία»

Βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει στο ακέραιο το καθήκον της και θα επιβάλλει τις τιμωρίες που προβλέπει ο νόμος, ενόψει του δικαστηρίου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, δηλώνει στo real.gr, ο δικηγόρος του πατέρα της νεαρής κοπέλας, Χρυσόστομος Βελάκης και ζητά την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορουμένων.

«Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά βαρύτατα σεξουαλικά αδικήματα που έγιναν σε βάρος ανήλικου κοριτσιού σε πολύ μικρή ηλικία, από τον σύντροφο της φυσικής μητέρας της, ενώ η φυσική μητέρα έχοντας πληροφορηθεί από την κόρη της αυτά που συνέβαιναν κάλυπτε τον δράστη, ο οποίος τελούσε εις βάρος της κόρης της τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου σε κακουργηματική μορφή», δηλώνει ο κ. Βελάκης και καταλήγει: «Η υπόθεση πρόκειται να δικασθεί την Δευτέρα, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ξάνθης και αυτό που αναμένεται από την ανήλικη την οποία εκπροσωπώ είναι η αυστηρή και παραδειγματική τιμωρία των δραστών, ανάλογη με την βαρύτητα των πράξεων που έκαναν εις βάρος της».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.