ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Να κλείσει τα λιμάνια στα ρωσικά πλοία ζήτησε από την Ελλάδα  ο oυκρανός πρέσβης στην Αθήνα

1 min read

Αποκάλυψε ότι έχει θέσει στην ελληνική κυβέρνηση το θέμα!

Να κλείσει τα λιμάνια της στα ρωσικά πλοία και να σταματήσει να συνεργάζεται με ρωσικές εταιρείες, ζήτησε από την Ελλάδα με δηλώσεις του ο oυκρανός πρέσβης στην Αθήνα, Sergii Shutenko.

«Κάποιοι Έλληνες ιδιοκτήτες συνεχίζουν να κάνουν τις δουλειές τους ως συνήθως, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι πρόκειται για πολύ αιματηρά χρήματα. Από αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να αγοράσουν πυραύλους και να βομβαρδίσουν Έλληνες στη Μαριούπολη και τότε δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία σε αυτό. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθεί ο Πούτιν ότι δεν έχει πόρους και ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγει από τις κυρώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα καθίσει να μιλήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός πρέσβης σύμφωνα με το Politico.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει θέσει στην ελληνική κυβέρνηση το θέμα! Συμπλήρωσε ότι η Ουκρανία έχει ζητήσει να χρησιμοποιηθούν ελληνικά λιμάνια για ανθρωπιστική βοήθεια. Και αυτό γιατί μέσω θαλάσσης είναι ο φθηνότερος τρόπος μεταφοράς βοήθειας. Μάλιστα στο αίτημα έχει συμφωνήσει η ελληνική κυβέρνηση και τώρα αναζητείται η πιο πρακτική λύση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.