ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Να κάνουν τις νεαρές γυναίκες υποχείρια του Ισλάμ – ΤΡΟΜΟΣ σε όλη την Ευρώπη με τα ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Προ των πυλών η άλωση της Ευρώπης – Ενδεχόμενες ορδές από Αφγανιστάν θα την αποτελειώσουν

Μια νέα τάση στην πλατφόρμα βίντεο TikTok επιδιώκει να μετατρέψει τα κορίτσια της Ευρώπης σε «υποχείρια» των ισλαμικών ορδών που ενδέχεται να ενισχυθούν από το Αφγανιστάν, μετά την προέλαση των ταλιμπάν στην Καμπούλ!

Προσπαθεί να κάνει τις μαντίλες πιο ελκυστικές για τα κορίτσια στην Γερμανία και την Αυστρία, ανεξαρτήτως καταγωγής, αλλάζοντάς τες σε Live μετάδοση! Τα βίντεο είναι φυσικά πολύ δημοφιλή στους ριζοσπαστικούς μουσουλμανικούς κύκλους, με τους ορθοδόξους μουσουλμάνους να ονειρεύονται ήδη το μαγάρισμα των Ευρωπαίων γυναικών και την μετατροπή τους σε «αντικείμενα», όπως συμβαίνει με τις γυναίκες, εκεί που επικρατούν μουσουλμανικά καθεστώτα που απορρίπτουν την κοσμικότητα.

Τα βίντεο είναι σε στιλ «πριν και μετά την μαντίλα»!

Ακολουθούν πάντα το ίδιο μοτίβο: Μια φιλική φωνή (όπως εκείνου του λύκου στο γνωστό παραμύθι) μιλά σε νεαρές γυναίκες στον δρόμο (μερικές ίσως με μουσουλμανικό υπόβαθρο) και ρωτά αν θα ήθελαν να δοκιμάσουν την μαντίλα. Το βίντεο έπειτα προπαγανδίζεται παντού!

Οι νεαρές γυναίκες φαίνονται να κοιτούν το αποτέλεσμα στον καθρέφτη με μεγάλο ενθουσιασμό. Δεν καλύπτονται μόνο τα μαλλιά, αλλά και οι ώμοι και το ντεκολτέ.

Στην συνέχεια τα βίντεο γεμίζουν με κολακευτικά σχόλια σε σχέση με το πόσο δήθεν πιο όμορφες γίνονται οι νεαρές κοπέλες με την μαντίλα, τι ωραία που θα ήταν αν όλες την φορούσαν και στο σχολείο κτλ. σε ένα άρτια σκηνοθετημένο σκηνικό!

Δείτε απλά βίντεο:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.