ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Να γιατί το ΝΑΤΟ είναι ανύπαρκτο, «εγκεφαλικά νεκρό», όπως είχε πει ο Μακρόν!

1 min read

Οι δύο μεγαλύτεροι μπαταχτσήδες απέναντι στο ΝΑΤΟ, Γερμανία και Τουρκία, κάνουν κουμάντο μέσα στο ΝΑΤΟ

Στις 28 Νοεμβρίου 2019 ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είχε πει στον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ότι το ΝΑΤΟ έχει φτάσει σε τέτοιο κατάντημα παρακμής ώστε στην ουσία είναι «εγκεφαλικά νεκρό»!

Σήμερα ο Μακρόν επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το ΝΑΤΟ για το πώς τα μέλη του εκπληρώνουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους απέναντί του.

Ας θυμηθούμε ότι ύστερα από συμφωνία όλων των μελών κάθε κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ οφείλει να αφιερώνει τουλάχιστον 2% του ΑΕΠ του για την κοινή άμυνα. Και ας δούμε τώρα πως εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους ορισμένα μέλη του ΝΑΤΟ.

Πρώτες στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους είναι οι ΗΠΑ με 3,73%! Και δεύτερη η Ελλάδα με 2,68%! Ακολουθούν οι υπόλοιπες χώρες που εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Και ας έρθουμε τώρα σ’ εκείνα τα μέλη του ΝΑΤΟ που δεν εκπληρώνουν το 2% «Πρωταθλήτρια» μπαταχτσής απέναντι στο ΝΑΤΟ η Γερμανία, η οποία αφιερώνει μόλις το 1,56%!

Δηλαδή ο μεγαλύτερος μπαταχτσής είναι η μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρώπη, πράγμα που δείχνει ότι η Γερμανία γράφει στα «παλαιότερα των υποδημάτων της» το ΝΑΤΟ. Δηλαδή για τη Γερμανία, πριν απ’ όλα η Γερμανία και οι Γερμανοί.

Και ας έρθουμε στον δεύτερο μεγάλο μπαταχτσή απέναντι στο ΝΑΤΟ. Που δεν είναι άλλος από την Τουρκία. Η Τουρκία αφιερώνει μόλις το 1,86% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ! Δηλαδή και εκείνη γράφει το ΝΑΤΟ «εκεί που δεν πιάνει μελάνι»…

Όλα αυτά τι δείχνουν;

Δείχνουν απλά ότι οι δύο μεγαλύτεροι μπαταχτσήδες απέναντι στο ΝΑΤΟ, Γερμανία και Τουρκία, κάνουν κουμάντο μέσα στο ΝΑΤΟ. Και αυτό γιατί η Γερμανία στηρίζει την Τουρκία στην απαράδεκτη προκλητικότητά της απέναντι στην Ελλάδα. Με απλά λόγια ο ένας μπαταχτσής στηρίζει τον άλλο κατά το «βάστα με να σε βαστώ να ανεβούμε στο βουνό»!

Να γιατί λέμε ότι σωστά ο Μακρόν λέει ότι το ΝΑΤΟ είναι «εγκεφαλικά νεκρό». Κουμάντο κάνουν εκείνοι που το διαλύουν στην πράξη με το να μην εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Και την πληρώνει η Ελλάδα που είναι το δεύτερο καλύτερο μέλος του ΝΑΤΟ.

Κύριε Μητσοτάκη θα τολμήσετε να σηκώσετε το ανάστημά σας απέναντι στον άχρηστο ΓΓ του ΝΑΤΟ Στολτενμπεργκ και να του πείτε κατάμουτρα ότι πρέπει να σεβαστεί την Ελλάδα και όχι την Γερμανία και την Τουρκία που διαλύουν το ΝΑΤΟ;

Μάταιος κόπος νομίζουμε.

Όταν έχεις συνηθίσει να σκύβεις το κεφάλι ακόμη και στον ανύπαρκτο Στολτενμπεργκ πώς να υπερασπιστείς την Ελλάδα σε κρίσιμες στιγμές;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.