Τε. Δεκ 2nd, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ν. Μαστοράκης μιλάει «έξω από τα δόντια» για την φιέστα υποδοχής των 2 στρατιωτικών- Αποκαλεί «χοιρινό» τον Π.Καμμένο!

1 min read

Στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που επέστρεψαν στην Ελλάδα τον Δεκαπενταύγουστο έπειτα από μήνες κράτησης στις φυλακές της Αδριανούπολης αναφέρεται ο Νίκος Μαστοράκης, σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook.

«ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΤΕ… καλά μου φανταράκια, μπορώ να σας τα χώσω, έτσι;», ξεκινά η ανάρτηση, με τον κ. Μαστοράκη να σημειώνει: «Υπήρξατε αμελείς και απρόσεκτοι, κάνοντας τσάρκα στο χιόνι, μπήκατε σε Τούρκικο έδαφος, αναστατώσατε έναν ολόκληρο λαό, απασχολήσατε τη διεθνή διπλωματία, μείνατε στη φυλακή όπου σας πηγαινόφερναν σχεδόν σιδεροδέσμιους και σε περιπλεκτική αγκαλίτσα με την Ζαντάρμα, και μετά ήρθε η λαϊκίστικη υπερβολή αυτού του λαού που χωρίς ταρατατζούμ δεν ζει».

«Λες και η απερισκεψία κι ο ερασιτεχνισμός σας (δεδομένου ότι είσαστε επαγγελματίες στρατιωτικοί κι όχι νεοσύλλεκτοι) να «χαθείτε» στα σύνορα και να περπατάτε ανέμελοι και χαζοχαρούμενοι επί 300 μέτρα, δεν έβαλε αυτή τη χώρα και τον λαό της σε περιπέτειες.

Λες και δεν ξοδεύτηκε πλέριο κρατικό χρήμα (δικό μας, από τον ιδρώτα μας) για ταξίδια μεγαλόσχημων ανεπάγγελτων και δικηγόρους, διπλωμάτες, να΄τες, φα’ τες. Λες και σας είχαμε στείλει να μας φέρετε την Πόλη και μας τη φέρατε, θριαμβευτές», σημειώνει ακόμη στη μακροσκελή ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο Facebook:

 

 

pronews.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.