ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

https://2.bp.blogspot.com/-j2vxWJwfTgk/WjwS2ByZyRI/AAAAAAAAnxI/URR1Pu6mZb00RGstoShR_MoY1OQ0RVdfgCLcBGAs/s1600/10.jpg


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στο τέλος της τοποθέτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής για τον κρατικό προϋπολογισμό κατακεραύνωσε την ανθελληνική κυβέρνηση που επέτρεψε στον Ερντογάν να βεβηλώσει το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, καταθέτοντας στεφάνι με την τουρκική σημαία!

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής:


Όσο για τη Συνθήκη της Λωζάννης, έχω να πω και κάτι άλλο: Θέλω να καταθέσω στα Πρακτικά μία φωτογραφία, τη φωτογραφία του στεφάνου που κατέθεσε στο Μνημείο το Αγνώστου Στρατιώτου ο Ταγίπ Ερντογάν. Είναι μία ημισέληνος. Πώς τον αφήσατε να καταθέσει την τουρκική σημαία σε ένα μνημείο, όπου είναι ο τάφος των Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν πολεμώντας την Ημισέληνο;

Και για του λόγου του αληθές  -και θα τα καταθέσω στα Πρακτικά- θα σας διαβάσω ονόματα μαχών που υπάρχουν χαραγμένα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη: Ελασσόνα, Σαραντάπορο, Γιαννιτσά, Θεσσαλονίκη, Αετορράχη, Μανωλιάσσα, Μπιζάνι, Δρίσκος όπου πέθανε ο Λορέντζος Μαβίλης, Αρτάκη, Αϊδίνι, όπου θριάμβευσε και έδιωξε τους Τούρκους ο Στρατηγός Πλαστήρας με το «542» Σύνταγμα Ευζώνων, Φιλαδέλφεια, Κιουτάχεια, Δορύλαιον, Αφιόν Καραχισάρ, Σαγγάριος, Κάλε Γκρότο, Κύπρος 1974.

Όλοι αυτοί πέθαναν πολεμώντας την Ημισέληνο. Κι εσείς αφήσατε τον Ερντογάν να καταθέσει στον τάφο τους μια ημισέληνο. Ντροπή σας!

Ιδού η φωτογραφία με το στεφάνι της ντροπής:

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.