ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Δημοψήφισμα τώρα! Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας” ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή δήλωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο όνομα των Σκοπίων:

Όπως έγινε γνωστό αύριο ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να τηλεφωνήσει σε όλους τους Πολιτικούς Αρχηγούς, ώστε να τους ενημερώσει για το όνομα, στο οποίο προφανώς συμφώνησε με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, και το οποίο είναι “Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν”. Μία ονομασία εθνικά απαράδεκτη ενάντια στην θέληση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού.

Καταγγέλλω τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από πάσα ενημέρωση και διεργασία σαν αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό και καλώ να αναλάβουν τις ευθύνες τους τόσο οι πολιτικοί όσο και οι πολιτειακοί παράγοντες.

Η Χρυσή Αυγή απορρίπτει την ονομασία αυτή σαν εξαιρετικά προκλητική. Είναι η ονομασία της “Μακεδονίας των κομιτατζήδων” που έσφαζαν Έλληνες. Εμπεριέχει σαφέστατα αλυτρωτισμό.Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην γραμμή της: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας – Καμία παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σκοπιανούς!

Αυτό θέλει ο Ελληνικός Λαός. Εάν θέλουν, ας κάνουν δημοψήφισμα. Να αποφασίσει ο Λαός για το μέγα αυτό εθνικό ζήτημα. Η λύση την οποία προκρίνουν δεν είναι μόνο αντεθνική, είναι και αντιδημοκρατική.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση