ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΝΔ: “Δεν θα αφήσουμε τις πλατείες στην Χρυσή Αυγή”

1 min read

Ρεσιτάλ πατριδοκαπηλίας στην Νέα Δημοκρατία για μία ακόμη φορά με αφορμή την απόφαση Ερντογάν να μετατρέψει τον Ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί.

Είναι οι ίδιοι που συμμετείχαν με νάυλον σημαιάκια στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και στην συνέχεια σαν κυβέρνηση σέβονται και εφαρμόζουν απόλυτα την συμφωνία των Πρεσπών του ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγαν ότι είναι προδοτική.

Είναι οι ίδιοι που η κυβέρνησή τους διέταζε τις αστυνομικές δυνάμεις να κτυπούν τους Έλληνες στα νησιά γιατί αντιδρούσαν για τους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών και μετά στην συνέχεια έκαναν δήθεν τους φρουρούς των συνόρων με τα γεγονότα στον Έβρο, εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις και με την βοήθεια βέβαια των χρυσοπληρωμένων από αυτούς ΜΜΕ.

Τώρα αυτοί οι ίδιοι που λιβανίζουν κάθε τόσο και λιγάκι την ελληνοτουρκική “φιλία” και κάνουν μυστική διπλωματία με τον Ερντογάν, παριστάνουν τους εθνικά “ευαίσθητους” για την Αγία Σοφία! Και εγράφη γι’ αυτούς το παρακάτω: 

“Τα ακροδεξιά της πατήματα έδειξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτήν την εβδομάδα. Διαγωνισμό έκαναν τα κυβερνητικά στελέχη σε συνθήματα στα κανάλια. Την «Κωνσταντινούπολη πόλη ελληνική» ανακάλυψε ο κ. Γκιουλέκας, ενώ Βορίδης και Πλεύρης επιχείρησαν με μεγαλοστομίες να καλύψουν τα κενά και τις αδυναμίες Μητσοτάκη στη διαχείριση της εξωτερικής πολιτικής. «Δεν θα χαρίσουμε τις πλατείες στη Χρυσή Αυγή» είπε ο Πλεύρης.”

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ…

Επί της ουσίας, είδατε κανέναν υπουργό ή βουλευτή να καταγγέλλει τον ραγιαδισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στην πρόκληση Ερντογάν; Όχι, βέβαια!

Όσο για τις πλατείες να ξέρει η Νέα Δημοκρατία ότι όταν θα έλθει η ώρα η Χρυσή Αυγή είναι που θα τις απελευθερώσει και θα κυριαρχήσουν και πάλι οι Έλληνες στις γειτονιές τους και όχι κάποιοι θλιβεροί κομματάρχες. Άλλωστε, όταν κυριαρχούσε η Χρυσή Αυγή στις πλατείες οι πονηροί πολιτευτές της Ν.Δ. δεν πλησίαζαν καν.

Τώρα θριαμβολογούν μαζί με τους κομματάρχες τους, που παριστάνουν τους αγανακτισμένους για τους λαθρομετανάστες. Ένα χρόνο κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία και οι πλατείες στις γειτονιές του κέντρου έγιναν χειρότερες ακόμη και από τον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.