ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μυστήριο στη Λέσβο με τυφέκιο G3 του Ελληνικού Στρατού που βρέθηκε μέσα σε σακούλα

1 min read

Μυστήριο επικρατεί με τυφέκιο G3, του Ελληνικού Στρατού το οποίο βρέθηκε μέσα σε σακούλα στην περιοχή Χαραμίδα της Λέσβου, καθώς ο σειριακός του αριθμός δεν ανήκει σε στρατιωτική μονάδα του νησιού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr, ένα σύγχρονο πολεμικό όπλο του Ελληνικού Στρατού τύπου G3 βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη σε μια σακούλα στη Χαραμίδα από μια γυναίκα που περπατούσε στη περιοχή. Κλήθηκε η Αστυνομία στην οποία και παραδόθηκε. Αυτή με τη σειρά της μια και πρόκειται για πολεμικό όπλο που κατέχεται από το Ελληνικό Στρατό το παρέδωσε στην αρμόδια υπηρεσία του Στρατού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο αυτό το οποίο ήταν πρόσφατα τοποθετημένο εκεί όπου βρέθηκε, από τον σειριακό αριθμό του δεν ανήκει σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης άρα «μπήκε» στο νησί από άλλη περιοχή.Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να απαντήσουν στο ποιος και στο γιατί έφερε στη Λέσβο ένα τέτοιο πολεμικό όπλο το οποίο μάλιστα προέρχεται προφανώς από στρατιωτική υπηρεσία της άλλης Ελλάδας; Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ερώτημα του γιατί το όπλο εγκαταλείφτηκε (ή μήπως κρύφτηκε;) στη Χαραμίδα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.