ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μυστήριο με Έλληνα στρατιωτικό που έστελνε δέματα με οπλισμό στις ΗΠΑ

1 min read

Πολυήμερο «θρίλερ» με την αναφερόμενη αποστολή αεροπορικώς περίπου 100 δεμάτων με εξαρτήματα βαρέος οπλισμού που έκανε Έλληνας στρατιωτικός  και άγνωστοι συνεργοί του προς τις ΗΠΑ είναι,  σε πλήρη εξέλιξη για την ΕΛ.ΑΣ., τις δικαστικές αρχές αλλά και ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών.

Σε μια υπόθεση που δεν έχει γνωστοποιηθεί και απασχολεί πέρα από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας και την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί αναφέρει το Mega.

Με μεγάλο ζητούμενο να προσδιοριστεί αν αυτά τα όπλα έχουν κλαπεί από στρατόπεδο της Θεσσαλίας, όπου υπηρετεί ο στρατιωτικός και να καταγραφούν τα μεγέθη και η χρονική διάρκεια της δράσης του κυκλώματος. Μάλιστα έχει ήδη αρχίσει σχετική έρευνα-απογραφή σε στρατιωτικές αποθήκες, ενώ υπάρχει και ενημέρωση των επιτελών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ως αποστολέας εμφανίζεται στρατιωτικός που υπηρετεί στη Λάρισα και εξετάζεται εάν τα όπλα μπορεί να είχαν κλαπεί από στρατιωτική αποθήκη στην περιοχή. Ακόμη, στον λογαριασμό του στρατιωτικού βρέθηκαν σημαντικά χρηματικά ποσά, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών.

Επιπλέον ερευνάται αν αυτές οι αποστολές, πέρα από παράνομο εμπόριο όπλων με συνεργούς άτομα στις ΗΠΑ, μπορεί να σχετίζονται με περαιτέρω εγκληματικές ενέργειες ή ένοπλες οργανώσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.