ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μύκονος: Η πυροσβεστική διέσωσε 14 εγκλωβισμένους σε μεγάλη πυρκαγιά στην Παράγκα

1 min read

Παραλίγο ολοκαύτωμα να ζήσουμε στην περιοχή της Μυκόνου όταν οι φλόγες που είχαν σημάνει «συναγερμό» στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού, στον δρόμο προς Παράγκα κύκλωσαν οικιστικό συγκρότημα κατάμεστο κόσμου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε αρχικά σε ξερά χόρτα, κοντά σε σπίτι και επίτόπου επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που εδώ και δυόμιση ώρες δίνουν μάχη για να καταβσέσουν την φωτιά στην περιοχή.

Η φωτιά κράτησε δυόμιση ώρες και συνεχίζεται. Μάλιστα λίγο έλλειψε να ξεφύγει όταν περικύκλωσε οικιστικό συγκρότημα και με τις φλόγες να φτάνουν να “γλύψουν” αυτό εντός του οποίου βρίσκονταν πολίτες.

Στην φωτιά που αρχικά ενεπλάκη ένα όχημα χρειάστηκε για να αποφευγχθούν τα χειρότερα να ενισχυθούν οι δυνάμεις κατάσβεσης και να φτάσουν να επιχειρούν όλες οι δυνάμεις του νησιού ενώ κλήθηκαν και αεροσκάφη κάτι που έγινε με αποστολή Air-Tractor που πραγματοποίησε ρίψεις από αέρος.

Ύστερα από μεγάλης προσπάθεια και υπό την διοίκηση του Επιπυραγού Κ.Γαρίδα έγινε δυνατόν να σπάσει ο πύρινος κλοιός και να επιτευχθεί η εκκένωση του οικιστικού συγκροτήματος .

Στους δρόμους είναι και οι κάτοικοι, οι οποίοι συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.