ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μύκονο Δεύτερη καταγγελία για εξωφρενική χρέωση σε τουρίστες που πλήρωσαν 1538 ευρώ

1 min read

Δεύτερη καταγγελία για εξωφρενική χρέωση σε τουρίστες μετά τα «χρυσά» καβουροπόδαρα. 

Οι γυναίκες από το Σιάτλ υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν απειλές από τους υπευθύνους εστιατορίου όταν διαμαρτυρήθηκαν για τον λογαριασμό των… 1538 ευρώ (ή 1640 δολαρίων) που τους ζητήθηκε να πληρώσουν για δύο κυρίως πιάτα, μία σαλάτα και κουβέρ.

«Μας παραπλάνησαν, μας εκφόβισαν και μας εξαπάτησαν για να πληρώσουμε 1.640 δολάρια για φαγητό που δεν δικαιολογεί με τίποτα τέτοια τιμή».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η 43χρονη Σέριλ Λάμφερ δήλωσε ότι η ίδια και η παρέα της δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πληρώσουν τον «εξωφρενικό», όπως λένε, λογαριασμό που αφορούσε μία μερίδα τηγανητά καλαμαράκια, μία αστακομακαρονάδα, μία σαλάτα και ψωμί.

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες. Πρέπει να προσθέσω ότι ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, ήταν κάπως γκανγκστερικό», ανέφερε η γυναίκα, σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

«Ξέρετε, υπερηφανεύονται ότι χρησιμοποιούν επιλεγμένα υλικά, αλλά ο αστακός ήταν απαίσιος. Όλα τα άλλα ήταν εντάξει, αλλά ο αστακός ήταν ίσως ο χειρότερος που έχω φάει ποτέ. Ειλικρινά, μόλις και μετά βίας τρώγονταν», πρόσθεσε η καταγγέλλουσα. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.