ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μυστική διπλωματία: Προχωρεί για τις “Πρέσπες” του Αιγαίου η ΝΔ

1 min read

Πόσο στυγνή μπορεί να είναι η προπαγάνδα ενός καθεστώτος, το βλέπουμε καθαρά με όλους αυτούς τους εκπροσώπους της Ν.Δ., που παριστάνουν τους “τουρκοφάγους” και την ίδια στιγμή προχωρούν σε μυστική διπλωματία με την Τουρκία και βάζουν πάνω στο τραπέζι θέμα συζητήσεως το Αιγαίο, τα νησιά, την εθνική μας κυριαρχία.

Η Μυστική τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Τουρκίας και Γερμανίας στο Βερολίνο είναι γεγονός και επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του Τούρκου προέδρου, Ιμπραχίμ Καλίν, σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, στην οποία είπε ότι οι επαφές με την ελληνική κυβέρνηση θα συνεχιστούν σε επίπεδο «παράλληλων συναντήσεων» ενώ τόνισε πως «ελήφθησαν κάποιες αποφάσεις στο Βερολίνο».

Η δήλωση του εκπροσώπου του Ερντογάν τα λέει όλα! 

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα επιλύσουμε στο πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού. Το ζήτημα του Αιγαίου, το ζήτημα των νησιών, την υφαλοκρηπίδα, το ζήτημα των θαλάσσιων αρμοδιοτήτων, το θέμα των ερευνών και γεωτρήσεων στις αμφιλεγόμενες περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου. Το θέμα της εκλογής μουφτή στην Ελλάδα, το ζήτημα του τζαμιού στην Ελλάδα και όλα τα άλλα ζητήματα.».

Τι έχει να συζητήσει η Ν.Δ. για Αιγαίο και νησιά με τους Τούρκους όταν αυτοί αρνούνται πλήρως την εθνική μας κυριαρχία σε αυτά; 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.