ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπλέκουν άσχημα τα πράγματα – Στο Μαξίμου και το βράδυ του δημοψήφισματος ο Μ. Πετσίτης

1 min read

Σε κάθε… μεγάλη στιγμή του ΣΥΡΙΖΑ (και ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση) ο, κατά το Μάξιμου εθελοντής και απλά φίλος του Νίκου Παππά, ήταν εκεί. 


Αυτό αποκαλύπτει και η σκηνή από το ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Πόλ Μέισον για το βρετανικό Channel 4, τη βραδιά του δημοψηφίσματος. Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει το… σύνθημα και οι στενοί συνεργάτες του ξεκινούν. Μαζί και ο Μ. Πετσίτης, ο οποίος διακρίνεται να περιφέρεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, λίγα μέτρα μακριά από τον Αλέξη Τσίπρα. 

«Παιδιά πάμε; Σφύρα την έναρξη» εμφανίζεται να λέει ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελαστός, έστω και αν σε προηγούμενο πλάνο ο πρωθυπουργός φαίνεται αγχωμένος. Το «σύνθημα», όμως, του Αλέξης Τσίπρα κινητοποιεί του πιο στενούς συνεργάτες τους οι οποίοι και τον ακολουθούν. Μεταξύ τους ο Νίκος Παππάς και ο «εθελοντής» Μανώλης Πετσίτης...

Το βίντεο με την παρουσία του Μανώλη Πετσίτη στο Μέγαρο Μαξίμου τη βραδιά του δημοψηφίσματος, έρχεται στην επιφάνεια μία μόλις ημέρα μετά τα στοιχεία των κυπριακών αρχών που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία ο Μ. Πετσίτης φέρεται να εμπλέκεται με εταιρείες που τα τελευταία χρόνια τροφοδοτούν συστηματικά με δεκάδες χιλιάδες ευρώ τους προσωπικούς λογαριασμούς του.Το βίντεο του Πολ Μέισον, όπως κατέγραψε την παρουσία του Μανώλη Πετσίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, την 5ης Ιουλίου 2015, τη βραδιά που η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρώπης βρέθηκε επί ξυρού ακμής:


Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.