ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπήκε στο ασθενοφόρο με ζάλη Κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι, πόδι και ισχίο

1 min read

Όλα έγιναν πριν από 8 μήνες όταν η 56χρονη Galina Dmitriyeva έπεσε χωρίς τις αισθήσεις της από το πίσω μέρος ασθενοφόρου σε πολυσύχναστο δρόμο της Ρωσίας.

Άλλοι οδηγοί σταμάτησαν να την βοηθήσουν και ένας τροχονόμος προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Η 56χρονη έπεσε έξω από το ασθενοφόρο ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο με ζαλάδα και δυσκολία στην αναπνοή. Οι γιατροί στην πόλη Lipsetsk αποφάσισαν ότι δεν είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και την έστειλαν στο περιφερειακό νοσοκομείο Zadonsk.

Ο τραυματιοφορέας είχε κάτσει στο μπροστινό μέρος με τον οδηγό, αφήνοντας μόνη της την ασθενή. Αισθάνθηκα μεγάλη αδιαθεσία», δήλωσε η Galina στο Komsomolskaya Pravda και συνέχισε: «Είπα στον τραυματιοφορέα ότι δεν είμαι καλά. Μου φώναξε Τι θέλετε τώρα; Καθίστε ήσυχα”.

Η γυναίκα προσπάθησε να κινηθεί για να παρακαλέσει για βοήθεια, καθώς η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Ωστόσο, έπεσε από την πίσω πόρτα του ασθενοφόρου που δεν είχε κλειδωθεί σωστά.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν κατάλαβε ότι είχε πέσει έξω η ασθενής για περίπου 25 χιλιόμετρα.

Η 56χρονη, η οποία ζει μόνη της, πήγε τελικά στο νοσοκομείο με άλλο ασθενοφόρο έχοντας σπάσει το σαγόνι, το πόδι και το ισχίο της.

Σύμφωνα με τη Mirror, οκτώ μήνες μετά το περιστατικό -το οποίο τώρα ήρθε στη δημοσιότητα- η γυναίκα εξακολουθεί να χρειάζεται πατερίτσες για να περπατήσει.

Η αστυνομία αρχικά αρνήθηκε να ανοίξει ποινική έρευνα για αμέλεια η οποία προκάλεσε ζημιά στην υγεία της Galina, αλλά ανατράπηκε από εισαγγελείς.

Δημοσίευση στα Social Media