ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
17 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπελάδες για την Σακίρα: Την ελέγχουν για φοροδιαφυγή!Αντιμέτωπη μέχρι και με φυλάκιση (ΦΩΤΟ)

1 min read

Φορο-μπελάδες φαίνεται ότι έχει η Σακίρα, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κατηγορείται για φοροδιαφυγή και βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμη και με φυλάκιση

Οι ισπανικές φοροεισπρακτικές αρχές έχουν ζητήσει από εισαγγελείς να ερευνήσουν τις οικονομικές συναλλαγές της 40χρονης Κολομβιανής σταρ από το 2011 έως και το 2014, μετά από ισχυρισμούς ότι έχει αποφύγει να πληρώσει τους απαραίτητους φόρους. Εκείνη τη χρονική περίοδο η ίδια διέμενε στην Ισπανία αλλά δεν ήταν ακόμα μόνιμη κάτοικος.

Η Οικονομική Υπηρεσία της Ισπανίας υποστηρίζει ότι η Σακίρα ζούσε στην χώρα εκείνο το χρονικό διάστημα και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να καταβάλει φόρο εισοδήματος για τα κέρδη της ανά τον κόσμο και όχι αυτά που είχε αποκτήσει στην Ισπανία, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα La Vanguardia.
Πηγές του περιβάλλοντος της διάσημης τραγουδίστριας που έγινε πλήρως φορολογούμενος πολίτης της Ισπανίας το 2015, ανέφερε στη La Vanguardia ότι πάντα εκπλήρωνε τις φορολογικές της υποχρεώσεις και είναι έτοιμη να συμμορφωθεί με τις «οικονομικές συνέπειες» αυτών που θεωρούνται ως μία απλή διαφορά στα κριτήρια αξιολόγησης, παρά μία προσπάθεια να αποφύγει να πληρώσει φόρους.

shak

Με τον σύντροφο της ζωής της Ζεράρ Πικέ και τα δύο τους παιδιά, Μίλαν και Σάσα

Η καταλανική εφημερίδα σημείωσε ακόμη ότι Ισπανεί εισαγγελείς μπορεί να «συλλάβουν την Σακίρα για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, εάν συμφωνήσουν με τις φορολογικές αρχές για την κατάσταση και μπορεί να ζητήσουν ακόμη και φυλάκισή της»

Σύμφωνα με τους ισπανούς ελεγκτές, έχοντας παραμείνει στη Βαρκελώνη για περισσότερες από 183 ημέρες, υποχρεούταν να πληρώσει φόρους στο ισπανικό κράτος.

Η καταγγελία απαγγέλθηκε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Και παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων προήλθε από τις συναυλίες της Σακίρα στο εξωτερικό, οι Ισπανοί απαιτούν να τους καταβληθούν όλα όσα θεωρούν πως τούς αναλογούν.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι κατά το επίμαχο διάστημα η Σακίρα απέκτησε και του δύο γιους της, το Μίλαν που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 και τον Σάσα που ήρθε στον κόσμο δύο χρόνια μετά. Οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, υποστηρίζουν οι κατήγοροί της, όσον αφορά το γεγονός ότι η κύρια κατοικία της Σακίρα βρισκόταν ήδη στη Βαρκελώνη.

Η Σακίρα, το πλήρες όνομα της οποίας είναι Shakira Isabel Mebarak Ripoll, είναι σύντροφος του άσου της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, από το 2010 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μίλαν, 5 ετών, και τον Σάσα, 4.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.