ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπάχαλο ο ΣΥΡΙΖΑ – Σκληρή επίθεση Μπίστη στον Νίκο Κοτζιά

1 min read

Δεν προλαβαίνει να… μετράει τα μέτωπα που ανοίγουν ο Αλέξης Τσίπρας. Λίγες ώρες μετά τη «σύγκρουση» του Νίκου Καρανίκα με τους συντρόφους του για την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, μια νέα κόντρα ήρθε να σκιάσει με γκρίζα σύννεφα την Κουμουνδούρου.

Αυτή τη φορά ο Νίκος Μπίστης επιτέθηκε κατά του Νίκου Κοτζιά με αφορμή την κριτική που άσκησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στη θέση που εξέφρασαν οι «53+» για τη συμφωνία με την Αίγυπτο. Στην ανάρτησή του στο facebook, ο Νίκος Μπίστης έκανε λόγο για «οφειλόμενη απάντηση» προς τον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος είχε αναφερθεί σε «νεοσημιτικούς στον ΣΥΡΙΖΑ» όταν οι «53+» δήλωναν ότι η συμφωνία για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο είναι όχημα για την αναβάθμιση της γεωπολιτικής θέσης της χώρας.

«Ο Νίκος Κοτζιάς δεν είχε πρόβλημα με το “παρεάκι” που έσπαγε την απομόνωση του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Νίκος Μπίστης και συνέστησε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών να «είναι πιο προσεκτικός γιατί δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου και η κατηγορία αυτή τον συμπεριλαμβάνει. Hταν σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, υπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη».

«Αυτό που δεν θα κάνουμε είναι να ανεχθούμε αιτιάσεις περί ενδοτισμού ή αμφισβήτηση του πατριωτισμού μας, πράγματα στα οποία επιδίδεται ο Κοτζιάς και όχι μόνο αυτός», επισήμανε ο Ν. Μπίστης και κατέληξε, αναφερόμενος στον Ν. Κοτζιά, πως «επειδή δεν ήταν υπουργός Εξωτερικών αριστερής κυβέρνησης, κάποιοι από κεκτημένη ταχύτητα θεωρούν ότι αυτά που λέει συνιστούν αριστερή πολιτική».

Δημοσίευση στα Social Media