ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπαρτσελόνα: Η πρώτη ομάδα που προχώρησε σε μείωση μισθών-Αντιδρούν ο Μέσι και οι άλλοι αρχηγοί

1 min read

Αναβρασμός επικρατεί μεταξύ ποδοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστών για την απόφαση της διοίκησης

Αναστάτωση επικρατεί στους κόλπους της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει σε μειώσεις συμβολαίων και μισθών με αφορμή την μεγάλη στέρηση εσόδων που προκάλεσε η εξάπλωση του κορονοϊού με την αναβολή των αγώνων.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport» το κλίμα στα αποδυτήρια θυμίζει καζάνι που βράζει με τον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους αρχηγούς να ζητούν νέα συνάντηση με διοικητικά στελέχη.

«Οι ποδοσφαιριστές από την πρώτη στιγμή είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θα δεχθούν μειώσεις», αναφέρει η «As» η οποία μάλιστα κάνει λόγο για «μεγάλο ψαλίδι» που θα φτάνει το 50% για τους παίκτες της πρώτης ομάδας. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι ανένδοτη και μάλιστα δημοσιοποίησε την πρόθεση της να ενημερώσει σχετικά με την απόφαση και το τοπικό συμβούλιο της Καταλονίας. Στο πλαίσιο των μειώσεων δεν περιλαμβάνεται μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» ο  Νάτσο Ροντρίγκεθ μάνατζερ του καλαθοσφαιρικού τμήματος, ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφαση της ομάδας να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή συμβολαίων ζητώντας τους να συμβιβαστούν εξαιτίας της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως. Η πλειοψηφία των παικτών της Μπαρτσελόνα αρνήθηκε και μετέφεραν πως ο καθένας θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα του όπως αυτός νομίζει ενώ υπήρξαν και άλλοι που τελικά έδωσαν την συγκατάθεση τους.

Ανάλογες σκέψεις μειώσεων υπάρχουν σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Την πρόθεση του να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε η Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της Παρί Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Αντίθετα η μπασκετική Ρεάλ διέψευσε πως προτίθεται να  προχωρήσει άμεσα σε μειώσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.