ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπάρες παντού… μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο από σήμερα στο Σύνταγμα

1 min read

Áðü óÞìåñá ÐÝìðôç 5 Ïêôùâñßïõ 2017 êáôáñãïýíôáé ïé ÷Üñôéíåò êÜñôåò áðåñéïñßóôùí äéáäñïìþí óôá Ì.Ì.Ì. êáé ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò ìÞíá ìðáßíïõí óå åöáññìïãÞ êáé ôá çëåêôñïíéêÜ åéóéôÞñéá. (EUROKINISSI//ËÕÄÉÁ ÓÉÙÑÇ)

Οδηγίες… επιβίωσης προς τους επιβάτες έχει εκδώσει ο ΟΑΣΑ

Μπάρες παντού κλειστές από σήμερα Κυριακή, 4 Μαρτίου, στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα. Από σήμερα μόνον με το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή την κάρτα ath.ena card θα μπορούν οι επιβάτες να μετακινηθούν, να επιβιβαστούν και να αποβιβαστούν στο σταθμό.

Ο ΟΑΣΑ εξέδωσε οδηγίες προς το επιβατικό κοινό με στόχο την χωρίς προβλήματα μετακίνηση των επιβατών.

Τι πρέπει να προσέχει ο επιβάτης:

Α. Να έχει εφοδιαστεί με έγκυρο ηλεκτρονικό εισιτήριο-κάρτα (ATH.ENA Ticket / ATH.ENA Card).

B. Να επικυρώνει το εισιτήριο-κάρτα στις πύλες του σταθμού εισόδου.

Γ. Να επικυρώνει το εισιτήριο-κάρτα στις πύλες του σταθμού εξόδου.

Δηλαδή, ο επιβάτης με σταθμό αφετηρίας π.χ. την «Αττική» και τελικό προορισμό το «Σύνταγμα», προκειμένου να εξέλθει από τον σταθμό «Σύνταγμα» οφείλει να επικυρώσει το εισιτήριο-κάρτα πρώτα στις πύλες του σταθμού «Αττική» και στη συνέχεια στο «Σύνταγμα».

Στον σταθμό του Συντάγματος οι πύλες θα κλείσουν την Κυριακή 4 Μαρτίου, πλην της πύλης των ΑμεΑ.

Από τις 5 έως τις 10 Μαρτίου και από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου, το κλείσιμο των πυλών στο «Σύνταγμα» θα διεξαχθεί εκτός των ωρών αιχμής (6:00-10:00 και 15:00 έως 19:00).

Η πύλη των ΑμεΑ στο «Σύνταγμα», η οποία χρησιμοποιείται για τη διέλευση ανέργων και ΑμεΑ, θα παραμείνει ανοιχτή από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου και θα κλείσει την επόμενη ημέρα.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες ο Οργανισμός εξήγγειλε το πλήρες κλείσιμο των πυλών σε 21 σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού έως τις 15 Μαρτίου. Εκτός από τον σταθμό «Σύνταγμα», στους σταθμούς «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος», «Μαρούσι» (αυτοί οι 15 σταθμοί θα κλείσουν στις 11 Μαρτίου, πλην της πύλης των ΑμεΑ, η οποία θα κλείσει στις 15 Μαρτίου) και στους σταθμούς «Αγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας» (οι πύλες σε αυτούς τους 5 σταθμούς έχουν κλείσει, πλην της πύλης των ΑμεΑ, η οποία θα κλείσει στις 15 Μαρτίου).

Στο μεσοδιάστημα, δηλαδή έως τις 15 Μαρτίου, ενδέχεται να προστεθούν και άλλοι σταθμοί.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση