ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπαράζ ληστειών στους Θρακομακεδόνες – Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο

1 min read

 

Μπαράζ ληστειών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην περιοχή των Θρακομακεδόνων. Στόχος των ληστών ήταν δύο οικίες και ένα κατάστημα καφέ. Ενώ σε δύο περιπτώσεις η αστυνομία ερευνά συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο εικάζεται πως είναι των δραστών. 

Το πρώτο περιστατικό συνέβη γύρω στις 9:30-10 το πρωί του Σαββάτου στην οδό Ζαφειράκη. Οι δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι στο οποίο έμενε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, «έβαλαν μπροστά» το σχέδιό τους μόλις βγήκε από το σπίτι η γυναίκα. Τότε σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτύπησαν το κουδούνι της οικίας όπου βρισκόταν,μόνος τους, ο 88χρονος άνδρας χωρίς όμως αυτός να τους ανοίξει την πόρτα, ξέροντας πως κάτι δεν πάει καλά.

Τότε οι έσπασαν την πόρτα, μπήκαν στην οικία κι άρχισαν να χτυπούν ανελέητα τον 88χρονο, ζητώντας να τους πει που βρίσκονται τα χρήματα. Αφού ξυλοκόπησαν τον ηλικιωμένο άνδρα και έκαναν το σπίτι «άνω-κάτω» έφυγαν ανενόχλητοι.

Λίγη μόλις ώρα αργότερα, πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στην οδό Στουραΐτη ακριβώς μάλιστα, απέναντι από την Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του EleftherosTypos.gr, οι δράστες αφού παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού προσπάθησαν να εισέλθουν εντός του  από τρεις διαφορετικές πόρτες. Αφού τα κατάφεραν μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και διέφυγαν ανενόχλητη.

Λίγες ώρες νωρίτερα στόχος διαρρηκτών έπεσε και κατάστημα καφέ στην ίδια περιοχή. Εκεί οι δράστες αφού έσπασαν κλωτσώντας την πόρτα εισήλθαν στο κατάστημα και απέσπασαν την ταμειακή μηχανή.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.