ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δείτε τον αγώνα

1 min read

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Απαιτητικό παιχνίδι δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στο Μόναχο.

Μια ποδοσφαιρική υπέρβαση καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός απόψε στο «Allianz Arena», εάν θέλει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, για την 4η αγωνιστική του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν δύσκολα στους Βαυαρούς στο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά δεν απέφυγαν την ήττα.

Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στο Μόναχο, με τη Μπάγερν να ψάχνει τη νίκη, όχι μόνο για να «κλειδώσει» την πρόκρισή της στη φάση των «16» του Champions League, αλλά για να βγάλει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα με 5-1 στη Bundesliga από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία προκάλεσε αναταράξεις.

Το παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός θα αρχίσει στις 19:55 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSports 2 HD.

Η ομάδα που το όνομά της προκαλεί… δέος!

Η πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας, με 29 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ στο ενεργητικό της. Ιδρύθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1900 από 18 νεαρούς γυμναστές στο εστιατόριο Γκιζέλα του Μονάχου, οι οποίοι τη βάφτισαν Μπάγερν (Βαυαρία στα γερμανικά).

Είναι μία από τις τρεις επαγγελματικές ομάδες του Μονάχου. Οι άλλες δύο είναι η μεγάλη της αντίπαλος Μόναχο 1860 και η Ουντερχάχινγκ. Η κόντρα Μπάγερν – Μόναχο 1860, που έθρεψε γενιές ποδοσφαιρόφιλων στη βαυαρική πρωτεύουσα, έχει ατονήσει τα τελευταία χρόνια. Η Μόναχο 1860 από τους τίτλους και τη δόξα της δεκαετίας του ’60 έχει περιπέσει σε αφάνεια και φυτοζωεί μεταξύ πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, ενώ η Μπάγερν έχει ξεφύγει προ πολλού από τα όρια της Γερμανίας. Ένα στοιχείο που φωτίζει την κατάσταση των δύο ομάδων σήμερα είναι ότι η 1860 αντλεί τους οπαδούς της από τη φθίνουσα εργατική τάξη του Μονάχου, ενώ η Μπάγερν από την ακμάζουσα μεσαία τάξη ολόκληρης της Βαυαρίας.

Η Μπάγερν έχει 120.000 μέλη και είναι 5η στη σχετική λίστα μετά την Μπενφίκα, τη Ρεάλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα. Την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει η ΠΑΕ Μπάγερν, που ανήκει κατά 90% στην ερασιτεχνική Μπάγερν και κατά 10% στη γνωστή εταιρεία αθλητικού υλικού Αντίντας. Εκτός από το ποδόσφαιρο, η Μπάγερν έχει τμήματα μπάσκετ, χάντμπολ, γυμναστικής, πινγκ-πονγκ, ζατρικίου και μπόουλινγκ.

ΔEITE live Streams

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.