ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μοσχάτο: Κρατούσαν 37χρονο όμηρο σε αποθήκη για 76 ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Για περισσότερες από 76 ώρες κρατούσαν όμηρο έναν 37χρονο Έλληνα σε μια αποθήκη στο Μοσχάτο τέσσερις αλλοδαποί, ζητώντας 20.000 ευρώ, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την Τετάρτη το πρωί έως τα ξημερώματα του Σαββάτου, τέσσερα άτομα κρατούσαν όμηρο τον 37χρονο και ζητούσαν λύτρα από τους συγγενείς του για να τον αφήσουν ελεύθερο. Το θύμα εργαζόταν στην επιχείρηση των αλλοδαπών δραστών, οι οποίοι πίστευαν ότι τους είχε κλέψει 20.000 ευρώ.

Έτσι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, την Τετάρτη το πρωί που πήγε στην εργασία του τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον κρατούσαν όμηρο σε αποθηκευτικό χώρο στην οδό Πύργου στο Μοσχάτο. Μάλιστα, τον χτυπούσαν και τον ανάγκαζαν να τηλεφωνεί σε συγγενικά του πρόσωπα και να τα εκλιπαρεί να συγκεντρώσουν χρήματα, ώστε να τα δώσουν στους αλλοδαπούς και να απελευθερωθεί.

Την Παρασκευή το βράδυ, συγγενικό του πρόσωπο κατήγγειλε την αρπαγή στην Ασφάλεια Πειραιά. Έπειτα από έρευνα τα ξημερώματα του Σαββάτου, αστυνομικοί εντόπισαν την αποθήκη απελευθέρωσαν το θύμα και συνέλαβαν τους δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά και πήραν προθεσμία να απολογηθούν στον ανακριτή αύριο Τετάρτη.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.