ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μόσχα: «Βλέπουμε παράξενους θανάτους στην Ιταλία – Άνθρωποι κοιμούνται και δεν ξυπνάνε ποτέ ξανά»Μόσχα θεωρεί πως έχει δεχτεί βιολογική επίθεση η Ιταλία

1 min read

«Παράξενους» θανάτους από τον κορωνοϊό, οι οποίοι δεν μπορούν να αιτιολογηθούν, ανθρώπων που απλά έπεσαν για ύπνο και δεν ξύπνησαν χωρίς να έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, κατέγραψαν οι Ρώσοι γιατροί και βιολόγοι την ιταλική περιφέρεια της Λομβαρδίας. 

Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία έχει δεχτεί βιολογική επίθεση, τουτέστιν η Λομβαρδία έχει μολυνθεί επίτηδες από βιολογικούς παράγοντες που διέχυσαν… κάποιοι.

Για «παράξενους» θανάτους από τον κορονοϊό στην ιταλική περιφέρεια της Λομβαρδίας κάνουν λόγο οι Ρώσοι γιατροί και επιστήμονες, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να συνδράμουν τις ιταλικές αρχές στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Λομβαρδία είναι η πλέον πληττόμενη περιοχή του πλανήτη από τον COVID-19, με χιλιάδες νεκρούς και κρούσματα.

Στο πλαίσιο αυτό, Ρώσοι επιστήμονες έχουν μεταβεί στη συγκεκριμένη περιφέρεια, με στόχο την ακριβή καταγραφή όλων των νέων χαρακτηριστικών του θανατηφόρου ιού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets», οι Ρώσοι γιατροί έχουν παρατηρήσει ορισμένες περίεργες περιπτώσεις, κατά τις οποίες ασθενείς έπεσαν απλώς για ύπνο και δεν ξύπνησαν ποτέ.

Μάλιστα, επρόκειτο για ασθενείς, οι οποίοι δεν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα, ως απόρροια της νόσους.

Μάλιστα, τουλάχιστον πέντε τέτοιοι «περίεργοι» θάνατοι καταγράφηκαν σε διάστημα μόλις 24 ωρών σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το οποίο λειτουργεί ως χώρος νοσηλείας ασθενών με κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 22 έως τις 25 Μαρτίου, πάνω από 15 αεροσκάφη της Ρωσικής Αεροπορίας προσγειώθηκαν στην πόλη Μπέργκαμο της βόρειας Ιταλίας, μεταφέροντας περισσότερους από 100 Ρώσους στρατιωτικούς ιολόγους και ειδικούς στην επιδημιολογία, όπως και οκτώ ιατρικές – νοσηλευτικές ταξιαρχίες.

Η εξέλιξη αυτή, αποτέλεσε συνέπεια των διμερών συνομιλιών μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Τζουζέπε Κόντε, με στόχο την ανάσχεση της διασποράς του ιού στη γειτονική χώρα.

Πέραν των Ρώσων ιατρών, η Μόσχα απέστειλε και εξοπλισμό διάγνωσης και απολύμανσης, προκειμένου να επιβραδυνθεί ο ρυθμός επέκτασης του COVID-19..

Μέχρι στιγμής, η Ιταλία, σύμφωνα με τα δεδομένα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, «μετράει» πάνω από 13.000 θανάτους και 110.000 κρούσματα

πηγη pronews.gr

Δημοσίευση στα Social Media