ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μοναδικός στόχος το «διπλό» στο ΟΑΚΑ για ΠΑΟΚ «Βλέπει» ενδεκάδα με ΑΕΚ ο Εσίτι

1 min read

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 8:30 το βράδυ την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 5η αγωνιστική της Super League 1, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν.

 ΠΗΓΗ: filathlos

ΟΔικέφαλος του Βορρά θέλει μόνο νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς, αλλά και για να πλησιάσει στην κορυφή, αφού σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος θα χάσει την επαφή του με αυτήν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ζητήσει το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, όμως παράλληλα έχει να καλύψει και τρεις σημαντικές απουσίες, καθώς τραυματίες είναι οι Ροντρίγκο, Κρέσπο και Ελ Καντουρί.

Όσον αφορά τον σχηματισμό, θα επιμείνει στο 3-4-3.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Βαρέλα, Ίνγκασον και Μιχαηλίδη στόπερ.

Ο Μάτος για δεύτερο συνεχόμενο ματς (το πρώτο ήταν με τον ΟΦΗ) θα είναι στα δεξιά σε ρόλο φουλ μπακ και ο Γιαννούλης στα αριστερά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Σβαμπ θα έχει δίπλα του τον Εσίτι, ενώ στην επίθεση δεξιά θα βρίσκεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και αριστερά ο Τζόλης, με τον Τσόλακ να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ουαγκέ, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Γιαννούλης, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Αουγκούστο, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.