ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μητσοτάκης στην παρουσίαση της νέας ΔΙ.ΑΣ.: Ο λαός ζήτησε μεγαλύτερη ασφάλεια – Ό,τι είπαμε, το κάνουμε

1 min read

Στην παρουσίαση της νέας ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Ελληνικής Αστυνομίας, στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μαρκόπουλο βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου θα βλέπουν πλέον πολύ πιο συχνά και μια περίπολο», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τον χαιρετισμό του στην παρουσίαση της νέας oμάδας ΔΙ.ΑΣ. της Ελληνικής Αστυνομίας, στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μαρκόπουλο.

«Στους δρόμους πρέπει να είναι οι αστυνομικοί, όχι στα γραφεία», τόνισε ο πρωθυπουργός και υπογράμμισε:
«Πριν από 6 μήνες ο λαός ζήτησε, μεταξύ άλλων, μεγαλύτερη ασφάλεια. Ό,τι είπαμε, το κάνουμε».

«Ηθελα να τιμήσω με την παρουσία μου την ΕΛΑΣ», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των 1200 ειδικών φρουρών.

Λίγο πριν η ΔΙΑΣ και η Άμεση Δράση ενισχυθούν με 1350 και με σύγχρονα μέσα. Οι πολίτες θα βλέπουν μια περίπολο δίπλα τους, στη γειτονιά τους. Στο δρόμο πρέπει να είναι ο αστυνομικός Όχι στα γραφεια. Ενισχύοντας το αίσθημα της ασφαλείας.

Ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταλήψεις πανεπιστημίων και κτηρίων και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους νέους ειδικούς φρουρούς: «Όλοι εσείς τα στελέχη της ΕΛΑΣ είστε παιδιά του ελληνικού λαού».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να δίνει το παρών στις εγκαταστάσεις της ΕΛΑΣ δείχνοντας και εμπράκτως τη στήριξή του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και την αστυνομία μετά το σάλο των προηγούμενων ημερών μετά τις καταγγελίες για αστυνομική βία και αυθαιρεσία. Είχε προηγηθεί το ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον κ. Χρυσοχοϊδη, από τον πρωθυπουργό, καθώς απέρριψε αυτές τις καταγγελίες. Στη συνέντευξή του στο Βήμα, σημείωσε πως αν υπήρξαν μεμονωμένες συμπεριφορές που ξεπέρασαν τα όρια, αυτές θα ελεγχθούν και θα αποδοθούν ευθύνες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.