ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μητσοτάκης: Προσωπικές οι απόψεις Παπαδημητρίου, δεν υφίσταται θέμα πιστοληπτικής γραμμής

1 min read

Δεν υφίσταται θέμα πιστοληπτικής γραμμής, επανέλαβε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ενώ χαρακτήρισε προσωπικές τις απόψεις του υποψηφίου βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου.  

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προανήγγειλε μείωση φόρου για τις επιχειρήσεις το 2020 με βάση τα εισοδήματα του 2019, μείωση του ΕΝΦΙΑ και εναρμόνιση του ΦΠΑ για το σύνολο της εστίασης από το φθινόπωρο του 2019.

Τόνισε ότι για το 2019 δεν υπάρχει επιπλέον δημοσιονομικός χώρος και είπε ότι το επίδομα των συνταξιούχων που δόθηκε αντί του Δεκεμβρίου παραμονές των ευρωεκλογών δεν μπορεί να ξαναδοθεί φέτος. Το επίδομα γέννησης θα συμπεριληφθεί στον επόμενο προϋπολογισμό του 2020, συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν μπορεί οι πολιτικοί να στοχοποιούν δημοσιογράφους, Μέσα ή ιδιοκτήτες Μέσων», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε, ωστόσο, θετικό το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έσπασε το εμπάργκο.

«Ο κ. Τσίπρας είναι αμετανόητος ή αδιόρθωτος, ψάχνει να βρει μια αρένα να πλακωθεί με κάποιον», είπε ο ίδιος και προσέθεσε: «Αναγκάζεται να γυρίσει στο 1965 και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα λέγοντας μην ψηφίσετε τον γιο του αποστάτη».

Ολοκληρώνοντας, ο Κυριάκος Μητοστάκης σημείωσε ότι θα τελειώσει την προεκλογική του εκστρατεία στη Θεσσαλονίκη, καθώς τη θεωρεί γούρι του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.