ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μητσοτάκης Δεν θα πάμε σε lockdown με τεράστιο κόστος για μια μειοψηφία

1 min read

Το πλαίσιο της λήψης των νέων μέτρων για την αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού εξηγεί σε συνέντευξη που παραχωρεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. O πρωθυπουργός θα αναφερθεί επίσης στα ελληνοτουρκικά, ενώ μεταξύ άλλων αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το κύμα ακρίβειας στη χώρα. 

Αναφερόμενος στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Υγείας χθες, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί lockdown, ένα μέτρο με τεράστιο κόστος, για μια μειοψηφία Ελλήνων. Υπογράμμισε, δε, ότι «έχουμε το εμβόλιο» και επισήμανε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι απολύτως επαρκή.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν είναι χαμένη η μάχη της πρώτης δόσης και επισήμανε ότι το ζητούμενο της τρίτης δόσης είναι ευκολότερο.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο υποχρεωτικότητας, απάντησε ότι δεν είναι το μέτρο που θα πείσει τους ανεμβολίαστους και πως η κυβέρνηση θεωρεί ότι έχει εξαντλήσει αυτή τη στιγμή τα όρια της.

Τόνισε, ότι δεν συζητείται ούτε για τα σώματα ασφαλείας ή τις ένοπλες δυνάμεις και αναγνώρισε ότι η περισσότερη υποχρεωτικότητα είναι ένα ζήτημα που προκαλεί περισσότερες αντιδράσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.