ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μήνυση κατά εφημερίδας καταθέτει η Ρεάλ Μαδρίτης για την υπόθεση Ρονάλντο

1 min read

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε σήμερα ότι θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας από την Πορτογαλία “Correio da Manha”, με αφορμή το ρεπορτάζ που υποστηρίζει ότι ο ισπανικός σύλλογος υποχρέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να «εξαγοράσει την σιωπή» της Κάθριν Μαγιόργκα, μετά την επίθεση που φέρεται να της έκανε σε σουίτα του ξενοδοχείου “Palms Hotel and Casino” του Λας Βέγκας το 2009.

Το πορτογαλικό έντυπο, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ετοιμαζόταν να υπογράψει ο CR7 τον Ιούνιο του 2009 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άσκησε πιέσεις στο μεγάλο της αστέρι για να φτάσει σε εξωδικαστικό διακανονισμό, που συμφωνήθηκε με την Μαγιόργκα τον επόμενο Ιανουάριο.

Χθες, ο δικηγόρος του Ρονάλντο δήλωσε κατηγορηματικά ότι ο Πορτογάλος διεθνής άσος αρνείται κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς που “μεταφράστηκαν” σε μήνυση που υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα, περιγράφοντας τη συνάντηση τον Ιούνιο του 2009 ως «συνάντηση συναινετικής φύσης».

«Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί σήμερα να ανακοινώσει ότι κινήθηκε νομικά κατά της πορτογαλικής εφημερίδας “Correio da Manhã” για δημοσίευση κατηγορηματικά ψευδών πληροφοριών σε μια προσπάθεια να βλάψει σοβαρά την εικόνα της» αναφέρει η ανακοίνωση των “μερένγκες” και συνεχίζει:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν γνωρίζει καμία από τις πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και επομένως δεν ήταν σε θέση να πει ή, να κάνει κάτι για θέμα που δεν γνώριζε. Η Ρεάλ Μαδρίτης απαιτεί την πλήρη διόρθωση της κατάστασης από την προαναφερθείσα εφημερίδα.»

Η Μαγιόργκα ισχυρίζεται ότι ο Ρονάλντο τη βίασε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου της πόλης στις 13 Ιουνίου 2009. Ο εξωδικαστικός διακανονισμός έγινε τον Ιανουάριο του 2010.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.