ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μηνύσεις από την Γεωργία Μπίκα σε 6 μάρτυρες που δεν ήταν στο πάρτι

1 min read

Συνολικά 6 άτομα μηνύει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της από rich kids σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Όπως λέει ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας, με τον οποίο η νεαρή κοπέλα βρέθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο, 6 άτομα που έδωσαν ψευδείς καταθέσεις στις αρχές, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου. 

«Αυτό προκύπτει από αντικειμενικά στοιχεία, όπως είναι οι κάμερες του ξενοδοχείου. Τα άτομα αυτά υποστηρίζουν πως ήταν μαζί με την Γεωργία στο πάρτι, κάτι το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς κάποιοι από αυτούς δεν πήγαν καθόλου, ενώ άλλοι είχαν φύγει ήδη πριν από το τραγικό συμβάν» δήλωσε στο ThessToday.gr ο κ. Ζιώγας.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υποβάλλει την πρότασή του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ώστε να αποφασιστεί εάν τελικά θα «μπει» στο αρχείο ή θα εκδοθεί σχετικό βούλευμα για δίκη.

«Λόγω αυτού, εμείς προχωρήσαμε σε ακόμη μία ενέργεια πριν από 10 ημέρες. Υποβάλαμε αίτημα για περαιτέρω ανάκριση καθώς ισχυριζόμαστε πως ο βιασμός ήταν ομαδικός, κι όχι ατομικός. Επίσης στο πρώτο στάδιο της προανάκρισης διαπιστώσαμε πως υπάρχουν κάποια κενά, κι για αυτό το λόγο ζητήσαμε από τον εισαγγελέα είτε να εντοπιστούν ή να προχωρήσει η υπόθεση σε ανάκριση προκειμένου να καλυφθούν» πρόσθεσε ο κ. Ζιώγας και σημείωσε ότι η ψυχολογική κατάσταση της 24χρονης είναι πολύ άσχημη: «Δυστυχώς η Γεωργία είναι σαν να το ξαναζεί όλο αυτό, κι ας έχει περάσει καιρός. Βρίσκεται σε μία υπερβολικά δύσκολη θέση. Βιώνει ένα μεγάλο βασανιστήριο». 

Όπως ανέφερε, η νεαρή η γυναίκα δεν θα το βάλει κάτω και θα διεκδικήσει τη δικαίωσή της: «Από την άλλη, κάθε μέρα βρίσκει τον δρόμο της. Από ότι μου έλεγε σήμερα, θεωρεί πως θα γίνει και πάλι δυνατή όπως ήταν πριν το περιστατικό, και πως θα υποστηρίξει τα θέματά της και θα διεκδικήσει το δίκιο της, το οποίο είναι κάτι που πιστεύουμε όλοι», κατέληξε.

Πηγη newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.