ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου που αλλάζει τα δεδομένα στην κούρσα διαδοχής του ΚΙΝΑΛ

1 min read

Ένα μήνυμα που επιδέχεται πολλές ερμηνείες, αποστέλλει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή τη συμπλήρωση σήμερα 40 ετών από την πρώτη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την ανάληψη της πρωθυπουργίας για πρώτη φορά από τον ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Της Μαριτίνας Ζαφειριάδου

«18 Οκτώβρη 1981. Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας. 

18 Οκτώβρη 2021. Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού», γράφει στα social media ο πρώην πρωθυπουργός, την ώρα που οι επαφές του με τους υποψηφίους προέδρους του Κινήματος Αλλαγής συνεχίζονται και τα σενάρια για το τι πρόκειται να πράξει δίνουν και παίρνουν

Πάντως, ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει κανονικά τις επαφές του με τους υποψηφίους προέδρους του Κινήματος Αλλαγής.

Για τη μία το μεσημέρι είναι κανονισμένη η επικοινωνία του με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ επαφή θα έχει σήμερα και με τον Ανδρέα Λοβέρδο, χωρίς να αποκλείεται και κάποια ακόμα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, άλλωστε, με τους περισσότερους εκ των οποίων μίλησε, ανανέωσε το ‘ραντεβού’ τους, για όταν θα έχει πάρει τις αποφάσεις του. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα.

Χαρακτηριστικά είναι όσα έλεγαν στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού χθες, στο real.gr, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, προτού ολοκληρώσει τις επαφές του με τους υποψηφίους.

Στις τελευταίες πάντως, ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να κάνει διερευνητικού τύπου συζήτηση, χωρίς να ζητά από κανέναν να αποσύρει την υποψηφιότητά του. Αντίθετα, συζητά με τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, για την προοπτική του και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει ξανά στην πολιτική ζωή του τόπου.

Στο μεταξύ, δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να αναλαμβάνει χρέη επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής στο μεσοδιάστημα και μέχρι την εκλογή νέου επικεφαλής του κόμματος. Σενάρια πάντως που δεν θα γίνουν εύκολα αποδεκτά, αφού κάτι τέτοιο θα σήμαινε παράταση της διαδικασίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.